Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jardim dürüst mü yalan mi söylüyor en gec Metz macinda belli olur.

Son maca tek forvetle cikti.

Bakalim metz macina cift forvet cikar mi.

Monaco öyle lesh takimdi ki son macta, metz bunlari cift forvetle kevgire cevirir :)

Yine başladı yangıncılar.Yav adam ne diyecek bizimkiler gibi amatör değiller.Falcao'nun satılmasını mı bekliyorum diyecek.Falcao'nun ayrılmak istediğini sağır sultan biliyor.Cimbombom yazdı herif ötesi var mı?He adamlar kafası başka bir takımda olan adamla 3 sene kontrat uzatıp riske girerlerse bu onların bileceği iş.Adam otelde kalıyor daha var mı ötesi zannımca kaptanlığını yaptığı kulübüne veda için son maçını oynar hafta içi istanbula gelir

🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

kendisi hakkında transferinin yattığı bilgisini girdiğim entry, sözlük tarafından kaynak göstermediğim için silinen futbolcu.

burası sanıyorum kamuoyu aydınlatma platformu değil. ben de gazeteci değilim ama bir çevrem var. kulübün içinden bir bilgi aldım, ve bilgi malesef doğru. ne yapmam gerekiyor entry sonuna ‘kaynak: içerden’ mi yazayım. ha olur da yanlış çıkarsa bir daha tahminde bulunmam sözlükte.

peki o zaman şöyle yapalım, kendisinin transferinin olumsuz sonuçlandığını düşünüyorum. bu düşüncemin doğru çıkacağına da yüzde yüz inanıyorum. hatta bu düşünceme dair haberlerin bu akşam türkiye basınına düşeceğini tahmin ediyorum. entry benim sildiğimi düşünüp mesaj atan arkadaşlar da bilgilensin istedim, sözlük sildi.

malesef ‘tahminimce’ takımımıza transferi olumsuz sonuçlanan futbolcu.
15 Ağustos 2019 14:36 · avukatbey

🔥 🔥 🔥 🔥 🔥 🔥 🔥 🔥 🔥

Prekazi Hagi yetmedi heralde size küme düşün inşallah psg’nin eziği olun senelerce şampiyonlar ligi falan göremeyin(bizde var böyle bir takım)hatta transfer yasağına denk gelin de kadro kuramayın.Yemekten zehirlenip cırcır olun.

mitroglou sabah antremandaymış hocaya nasıl bir çöp verdilerse elindeki ikinci forvetini maça götürmüyor...

Jardim ve başkanları bırakmak istemiyor bu net belli. Ama iş Falcao’da bitiyor, kendisi bizi istiyor kanımca

Sevilla = Transfer yapmadan elindeki kıymetli oyuncularını bırakmıyor

Monaco = Transfer yapmadan elindeki kıymetli oyuncularını bırakmıyor

Galatasaray = Daha transfer yapmadan elindeki golcüyü ve orta sahayı satıyor. Ekranlara 'biz golcümüzü satmaya çalışıyoruz" diye açıklama yapıyor.

Avrupa kulüpleri Galatasaray'ı elinde oynatmakta çok haklı.

Biraz da taraftar kendine baksın. Elimizdeki adama aylardır hakaret ediliyoruz git diye.

🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

kendisi hakkında transferinin yattığı bilgisini girdiğim entry, sözlük tarafından kaynak göstermediğim için silinen futbolcu.

burası sanıyorum kamuoyu aydınlatma platformu değil. ben de gazeteci değilim ama bir çevrem var. kulübün içinden bir bilgi aldım, ve bilgi malesef doğru. ne yapmam gerekiyor entry sonuna ‘kaynak: içerden’ mi yazayım. ha olur da yanlış çıkarsa bir daha tahminde bulunmam sözlükte.

peki o zaman şöyle yapalım, kendisinin transferinin olumsuz sonuçlandığını düşünüyorum. bu düşüncemin doğru çıkacağına da yüzde yüz inanıyorum. hatta bu düşünceme dair haberlerin bu akşam türkiye basınına düşeceğini tahmin ediyorum. entry benim sildiğimi düşünüp mesaj atan arkadaşlar da bilgilensin istedim, sözlük sildi.

malesef ‘tahminimce’ takımımıza transferi olumsuz sonuçlanan futbolcu.
15 Ağustos 2019 14:36 · avukatbey

🔥 🔥 🔥 🔥 🔥 🔥 🔥 🔥 🔥
Buna bakarsak Nzonzi de olmuyordu. Geciniz.

Yine başladı yangıncılar.Yav adam ne diyecek bizimkiler gibi amatör değiller.Falcao'nun satılmasını mı bekliyorum diyecek.Falcao'nun ayrılmak istediğini sağır sultan biliyor.Cimbombom yazdı herif ötesi var mı?He adamlar kafası başka bir takımda olan adamla 3 sene kontrat uzatıp riske girerlerse bu onların bileceği iş.Adam otelde kalıyor daha var mı ötesi zannımca kaptanlığını yaptığı kulübüne veda için son maçını oynar hafta içi istanbula gelir
Bırak yangın yapsınlar bu sefer ben de destekliyorum. Haketti bizim salaklar.lastikten bile daha fazla uzadı bu mevzu

kitapsızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt