Göktuğ Demirbağ
10 Numara!
- 24 Haziran 2013
- 19.414
- 5.356
- 1.873
Ozornwafor'a lisans çıkardık mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
De 82 monaco de hadi nasıl olsa ateşi aldı millet...Yangına tüple girmek farz oldu yürüyün aslanlar yakın yıkın ortalığı.jardim seni de yakarız monacoyuda.Çift forvet mi kaldı dümbük.Ben yedder neyine yetmedi aç gözlü.......
Ozornwafor'a lisans çıkardık mı?
| Lisans No | Ad-Soyad | Doğum Yeri | Doğum Tarihi | Kulüp/Takım | Statü | Sözleşme Başlangıç Tarihi | Sözleşme Bitiş Tarihi | Lisans Veriliş Tarihi | Yurt Dışına Çıkış Tarihi |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 17213 | VALENTINE JAMES OZORNWAFOR | NİJERYA | 01.06.1999 | GALATASARAY A.Ş. | P | 28.06.2019 | 31.05.2023 | 09.07.2019 |
lisans çıkarda listeye yazılamaz 850 yabancı varOzornwafor'a lisans çıkardık mı?

Sezon mu bitmiştir ?Sezon Bitmistir Onumuze Bakalım
Sevilla = Transfer yapmadan elindeki kıymetli oyuncularını bırakmıyor
Monaco = Transfer yapmadan elindeki kıymetli oyuncularını bırakmıyor
Galatasaray = Daha transfer yapmadan elindeki golcüyü ve orta sahayı satıyor. Ekranlara 'biz golcümüzü satmaya çalışıyoruz" diye açıklama yapıyor.
Avrupa kulüpleri Galatasaray'ı elinde oynatmakta çok haklı.
Buna bakarsak Nzonzi de olmuyordu. Geciniz.
kendisi hakkında transferinin yattığı bilgisini girdiğim entry, sözlük tarafından kaynak göstermediğim için silinen futbolcu.
burası sanıyorum kamuoyu aydınlatma platformu değil. ben de gazeteci değilim ama bir çevrem var. kulübün içinden bir bilgi aldım, ve bilgi malesef doğru. ne yapmam gerekiyor entry sonuna ‘kaynak: içerden’ mi yazayım. ha olur da yanlış çıkarsa bir daha tahminde bulunmam sözlükte.
peki o zaman şöyle yapalım, kendisinin transferinin olumsuz sonuçlandığını düşünüyorum. bu düşüncemin doğru çıkacağına da yüzde yüz inanıyorum. hatta bu düşünceme dair haberlerin bu akşam türkiye basınına düşeceğini tahmin ediyorum. entry benim sildiğimi düşünüp mesaj atan arkadaşlar da bilgilensin istedim, sözlük sildi.
malesef ‘tahminimce’ takımımıza transferi olumsuz sonuçlanan futbolcu.
15 Ağustos 2019 14:36 · avukatbey
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bırak yangın yapsınlar bu sefer ben de destekliyorum. Haketti bizim salaklar.lastikten bile daha fazla uzadı bu mevzuYine başladı yangıncılar.Yav adam ne diyecek bizimkiler gibi amatör değiller.Falcao'nun satılmasını mı bekliyorum diyecek.Falcao'nun ayrılmak istediğini sağır sultan biliyor.Cimbombom yazdı herif ötesi var mı?He adamlar kafası başka bir takımda olan adamla 3 sene kontrat uzatıp riske girerlerse bu onların bileceği iş.Adam otelde kalıyor daha var mı ötesi zannımca kaptanlığını yaptığı kulübüne veda için son maçını oynar hafta içi istanbula gelir