Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 77.016
- 67.076
- 5.003
Kotu haberler de gelmeye basladi
POCOPHONE F1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Haydi geçmiş olsun. istifa et işbilmez apo
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2020 de değil dünya kupası 2022 de
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sergen birak bu isleri Monacoya Ana avrat kufur ediyoruz ve Dusmesi icin butun enerjimizi kullaniyoruz bu saatten sonra olmaz bizim isimizfalcao transfseri açıklanmadıgı müddetçe monaco hocası ondan yararlanmakta haklı.bu sene hedefleri var.3 puan 3 puandır o hedef için.adamlar tabiki yararlanacak falcaodan gelene kadar
Bunun yangını sabah yapılmıştı. tekrara giriyor.![]()
Bunu söylüyorum işte. Çıkardı, Galatasarayın yeni hedefi X, ya da ibre tekrar Y diye yazar bi ton palavra sıkardı. Herkes sessiz. Bi biz yangınız. Jardim'e Petrov'a ya da onun kalemlerine inanacak değilim.Olumlu ya da olumsuz haberlerde algı için ilk kullanılan isim Ali Nacidir. Eğer negatif bir gelişme olsaydı Ali Naci'ye şimdiden taraftarın gazını alacak algı oluşturacak bişeyler yazdırılırdı.
Olumlu ya da olumsuz haberlerde algı için ilk kullanılan isim Ali Nacidir. Eğer negatif bir gelişme olsaydı Ali Naci'ye şimdiden taraftarın gazını alacak algı oluşturacak bişeyler yazdırılırdı.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yoo sallamıyoruz rahatız valla. Cimbombom yazıp gelmiyorsa abdur baskan ne yapsınkusura bakılmasın.falcao gelmezse öyle gaz almayla falan bitmez bu iş.her yerde stad dahil spor programları dahil abdurrahime sallar taraftar.bilinsin yani bu.ya falcao gelecek ya da abdurrahim gidecek.bunun ortası yok bu saatten sonra.bu olayın bu duruma gelmesinde ilk suçluda kendisi.
Beramettin Banrıverdi bu buruma bel boyup bekşi bözlükteki Beref Baydın bile borumdaki Beref Baydın baynı bişi bi baçıklamalıdır biyorum.
@Keramettin TANRIVERDİBeramettin Banrıverdi bu buruma bel boyup bekşi bözlükteki Beref Baydın bile borumdaki Beref Baydın baynı bişi bi baçıklamalıdır biyorum.
NERDE LAN YANGIN TAYFA