Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
falcao transfseri açıklanmadıgı müddetçe monaco hocası ondan yararlanmakta haklı.bu sene hedefleri var.3 puan 3 puandır o hedef için.adamlar tabiki yararlanacak falcaodan gelene kadar
Sergen birak bu isleri Monacoya Ana avrat kufur ediyoruz ve Dusmesi icin butun enerjimizi kullaniyoruz bu saatten sonra olmaz bizim isimiz

kusura bakılmasın.falcao gelmezse öyle gaz almayla falan bitmez bu iş.her yerde stad dahil spor programları dahil abdurrahime sallar taraftar.bilinsin yani bu.ya falcao gelecek ya da abdurrahim gidecek.bunun ortası yok bu saatten sonra.bu olayın bu duruma gelmesinde ilk suçluda kendisi.

ECAjRaFXkAEpzAf

Olumlu ya da olumsuz haberlerde algı için ilk kullanılan isim Ali Nacidir. Eğer negatif bir gelişme olsaydı Ali Naci'ye şimdiden taraftarın gazını alacak algı oluşturacak bişeyler yazdırılırdı.
Bunu söylüyorum işte. Çıkardı, Galatasarayın yeni hedefi X, ya da ibre tekrar Y diye yazar bi ton palavra sıkardı. Herkes sessiz. Bi biz yangınız. Jardim'e Petrov'a ya da onun kalemlerine inanacak değilim.

Olumlu ya da olumsuz haberlerde algı için ilk kullanılan isim Ali Nacidir. Eğer negatif bir gelişme olsaydı Ali Naci'ye şimdiden taraftarın gazını alacak algı oluşturacak bişeyler yazdırılırdı.

Isin icinde Apo olunca insan bu kadar emin olamiyor acikcasi.

Beramettin Banrıverdi bu buruma bel boyup bekşi bözlükteki Beref Baydın bile borumdaki Beref Baydın baynı bişi bi baçıklamalıdır biyorum.

Her transfer dönemi transfer kulübü göndermek istiyor fırsat transferi diye başlıyor, kulübü bırakmak istemiyor diye bitiyor. Göremiyorlar mı acaba bu döngüyü de kıramıyorlar? Her transfer dönemi aynı tongaya düşüyorsunuz yeter artık be

kusura bakılmasın.falcao gelmezse öyle gaz almayla falan bitmez bu iş.her yerde stad dahil spor programları dahil abdurrahime sallar taraftar.bilinsin yani bu.ya falcao gelecek ya da abdurrahim gidecek.bunun ortası yok bu saatten sonra.bu olayın bu duruma gelmesinde ilk suçluda kendisi.
Yoo sallamıyoruz rahatız valla. Cimbombom yazıp gelmiyorsa abdur baskan ne yapsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt