Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
#FalcaoRüyasiBitti tt olmuş ya la twitterda :)

o zaman başlasın yeni rüya

EB7tImtWkAAoZ3e

Falcao neden gemileri yaksın ki böyle doğultan Galatasaraylı sanki adam. Fazla uçuyoruz bence bazen.
Büyük bir topçu yeterince değer görmediği yerden ayrılmak ister.. Sözleşme uzatalım diye teklif gönderdiği Monaco yönetimi en başta burun kıvırsın ama o gemileri yakmasın öyle mi..?..Eğer yakmıyorsa gelmesin..
Adam çok dahil demi.. Bırakın da gideyum falçao'yu alayum desin..Sözleşme imzalanmadan resim servis ettirsin.. Forvetsizlikten 1.5 sene belin kırılsın geçen sene kek gibi olan CL grubundan çıkamayıp milyonlarca euro kaybet + Diagne + Mitroglu maliyeti.. Alan + Modese üzerine Falcao rezaleti...Sonra biri bu adam istifa etmeli deyince geçmişte onlarca platformda Fetö'yü öven İlber'in fotosu konup cahil edebiyatı yapılsın..

Adam çok cahil harbiden..

Yoo sallamıyoruz rahatız valla. Cimbombom yazıp gelmiyorsa abdur baskan ne yapsın

cimbombom alaba da yazıyordu.burda mehmet özcan transferini 1 gün sonra yalanlıyorsan çıkıp diyecektin çoktan olumsuz ve olumlu birşey.demeyip gülüp foto çekip servis edersen sonrada getiremezsen yolcu ederler.

Benim anlamadığım, onlarca şeyi kenarı koyuyorum, neden nazlı gelin gibi sırıtıyordu bizim başkan taraftara, "bilmem, hayırlısı vs"?
"Zor transfer arkadaslar ugrasiyoruz Oldu bitti bisey yok guzel haber vermek isterim ama daha bitmis bisey yok" dese taraftarda da ona gore davranacak pismis Kelle gibi hayirlisi diyor Ondan sonra Taraftar gece uyuyamuyorum deyince kafa salliyor bitti bu is imasiyla.Gelde Umitlenmesin taraftar.

Büyük bir topçu yeterince değer görmediği yerden ayrılmak ister.. Sözleşme uzatalım diye teklif gönderdiği Monaco yönetimi burun kıvırsın ama o gemileri yakmasın öyle mi..?..Eğer yakmıyorsa "Galatasaray taraftarlarının bana gösterdiği sevgi çok önemli. Ben duygusal bir oyuncuyum..Kariyerimin bu aşamasında Galatasaray'da oynamak heyecan verici olur. Türkiye'de futbol ilginç bir şekilde yaşanıyor. Durumu analiz ediyorum. Umarım mümkün olan en kısa sürede transfer çözülür.

Adam çok dahil demi.. Bırakın da gideyum falçao'yu alayum desin..Sözleşme imzalanmadan resim servis ettirsin.. Forvetsizlikten 1.5 sene belin kırılsın geçen sene kek gibi olan CL grubundan çıkamayıp milyonlarca euro kaybet + Diagne + Mitroglu maliyeti.. Alan + Modese üzerine Falcao rezaleti...Sonra biri bu adam istifa etmeli deyince geçmişte onlarca platformda Fetö'yü öven İlber'in fotosu konup cahil edebiyatı yapılsın..

Adam çok cahil harbiden..
ihracını isteseydi görüş derdim
arkadaş icraya verelim demiş,icraya verip napacaz

Monaco 4-4-2 oynayamaz şu kadroyla. Merkez Orta sahaları zayıf.
Arkadaşların dediği gibi 10 numaraları iyi ve fazla sayıda.

Bu sene şu ana kadar başarılı işler yapmış yönetimin,saksakladığı bu transferi de halledeceğine biraz inanmalıyız bence.En azından bu kadarını hak ettiler bu sezon.Geleceğini ümit ediyorum,geleceğine inanıyorum.Yönetimin aynı hataya tekrar düşeceğini sanmıyorum,hele ki transfer konusunda bu kadar formdalarken.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt