- 1 Mayıs 2018
- 57.943
- 48.713
- 3.873
@Hakan Duztepe kankam olumlu bir şeyler yaz da moralimizi düzelt yav. Kimsenin balcaonun geleceğine umudu kalmadı forumda.
balcao defteri kapanmistir......
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Hakan Duztepe kankam olumlu bir şeyler yaz da moralimizi düzelt yav. Kimsenin balcaonun geleceğine umudu kalmadı forumda.
Büyük bir topçu yeterince değer görmediği yerden ayrılmak ister.. Sözleşme uzatalım diye teklif gönderdiği Monaco yönetimi en başta burun kıvırsın ama o gemileri yakmasın öyle mi..?..Eğer yakmıyorsa gelmesin..Falcao neden gemileri yaksın ki böyle doğultan Galatasaraylı sanki adam. Fazla uçuyoruz bence bazen.
Adam çok dahil demi.. Bırakın da gideyum falçao'yu alayum desin..Sözleşme imzalanmadan resim servis ettirsin.. Forvetsizlikten 1.5 sene belin kırılsın geçen sene kek gibi olan CL grubundan çıkamayıp milyonlarca euro kaybet + Diagne + Mitroglu maliyeti.. Alan + Modese üzerine Falcao rezaleti...Sonra biri bu adam istifa etmeli deyince geçmişte onlarca platformda Fetö'yü öven İlber'in fotosu konup cahil edebiyatı yapılsın..
Yoo sallamıyoruz rahatız valla. Cimbombom yazıp gelmiyorsa abdur baskan ne yapsın
"Zor transfer arkadaslar ugrasiyoruz Oldu bitti bisey yok guzel haber vermek isterim ama daha bitmis bisey yok" dese taraftarda da ona gore davranacak pismis Kelle gibi hayirlisi diyor Ondan sonra Taraftar gece uyuyamuyorum deyince kafa salliyor bitti bu is imasiyla.Gelde Umitlenmesin taraftar.Benim anlamadığım, onlarca şeyi kenarı koyuyorum, neden nazlı gelin gibi sırıtıyordu bizim başkan taraftara, "bilmem, hayırlısı vs"?
NERDE LAN YANGIN TAYFA
@Keramettin TANRIVERDİBeramettin Banrıverdi bu buruma bel boyup bekşi bözlükteki Beref Baydın bile borumdaki Beref Baydın baynı bişi bi baçıklamalıdır biyorum.
o da italyaya gitti#FalcaoRüyasiBitti tt olmuş ya la twitterda
o zaman başlasın yeni rüya
![]()
ihracını isteseydi görüş derdimBüyük bir topçu yeterince değer görmediği yerden ayrılmak ister.. Sözleşme uzatalım diye teklif gönderdiği Monaco yönetimi burun kıvırsın ama o gemileri yakmasın öyle mi..?..Eğer yakmıyorsa "Galatasaray taraftarlarının bana gösterdiği sevgi çok önemli. Ben duygusal bir oyuncuyum..Kariyerimin bu aşamasında Galatasaray'da oynamak heyecan verici olur. Türkiye'de futbol ilginç bir şekilde yaşanıyor. Durumu analiz ediyorum. Umarım mümkün olan en kısa sürede transfer çözülür.
Adam çok dahil demi.. Bırakın da gideyum falçao'yu alayum desin..Sözleşme imzalanmadan resim servis ettirsin.. Forvetsizlikten 1.5 sene belin kırılsın geçen sene kek gibi olan CL grubundan çıkamayıp milyonlarca euro kaybet + Diagne + Mitroglu maliyeti.. Alan + Modese üzerine Falcao rezaleti...Sonra biri bu adam istifa etmeli deyince geçmişte onlarca platformda Fetö'yü öven İlber'in fotosu konup cahil edebiyatı yapılsın..
Adam çok cahil harbiden..
Falcao yuzunden nzonzi transferine bile cok sevinemedik ulan
Brescia ile anlasti#FalcaoRüyasiBitti tt olmuş ya la twitterda
o zaman başlasın yeni rüya
![]()