Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
beyler sakin.

hanım dolaptan karpuz kesip getirdi, bir soluklan heyecanlanma, sakin kafayla düşün dedi.

eğer falcao transferi bitmeseydi, yönetim böyle bir acemilik yapıp taraftara açıklar mıydı dedi.

ben ikna oldum şimdi forma alıp, üstüne falcao yazmaya gidiyorum

Kaç Sali geçti aradan ayri ayri
Bitsin artik bu hasret, bulusalim gayri

1565874037533.webp

Monaco'nun Radamel Falcao ile sözleşme yenileme çalışmalarına başladığı haberlerinin ortaya çıkmasının hemen ardından Fransız ekibinin teknik direktörü Leonardo Jardim'den flaş açıklamalar geldi. Jardim, takımın yeni forveti Wissem Ben Yedder'den memnun olduğunu belirtirken ''Ben Yedder son yıllarda oldukça fazla gol atan bir oyuncu. Bu yüzden transferini gerçekleştirdik. İkili forvet olarak oynayabilir. Hücum hattında Falcao ile birlikte gayet uyumlu olabilirler.'' sözlerini kullandı.

Jardim, ''Falcao bu hafta idmanlarda iyi bir tavır sergiledi ve çok arzulu çalıştı. Üç haftadır bizimle birlikte ve zaten iyi durumda, tabii ki ona güveniyorum." diyerek sözlerini bitirdi.

falcao ile sözleşme uzatmak için idman mı izlenir lan ?

bu adam 2013 yılından beri senin sözleşmeli oyuncun.

monaco 3m bonservisi beğenmedi ayak yapıyor. resmen yönetimi tehdit ediyor.

taraftara alacağım dedin. 5m vermezsen salmam oyuncu diyor. yönetimin eli kolu bağlı

fransa istanbul arası telefon trafiği sıklaştı. Abdürrahim albayrak, hocaya dil döküyor ama yok manoca razı değil bu işe..

ahmet bulut ikili oynuyor resmen bizi soymak derdinlere hepsi azmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt