Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 74.034
- 23.571
- 3.723
İçim ürperiyor ya evde yoksan...
Darum darum da
Darum darum da
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet Ben sizofrenim/sizofren degilimdir yahu
Salı sallanııııırBu kacinci Sali saymayi unuttum.
Kulüp öyle diyor muhabirlere işte , doğrudur benceÇok saçma, son bir kez maça çıkacak olayı çok saçma. Ne bu son bir şarkı istiyorum der gibi
la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim
Admirim 10 dakika küfür serbest olsa da yangın tayfa monaco'ya küfür etse bence bu yangın ciddi anlamda azalır. Ne dersiniz ? Bu arada katılanlar like butonunda buluşalım.Evet yangın tayfa ikinci bir emre kadar mevzilerde konumlansın. Salıyı bekleyip ölüm vuruşu yapıcaz.
Amirim izin verin bi yumruğumla öldüreyimEvet yangın tayfa ikinci bir emre kadar mevzilerde konumlansın. Salıyı bekleyip ölüm vuruşu yapıcaz.
aaaa forum tarihinde bir ilk.
şok oldum
Yakın piskolok arkadaşım mevcut. Şanslıyım bu konuda. Çok beklemem gerekmiyor randevu almamdalan salıya 5 gün var daha. bu sekilde gün içinde olumlu/olumsuz haberler çıkmaya devam ederse belli kesim hastanelik olur net.
yanında kiralık olarak bu deli oğlanı da getirebilir mi?Haberin orjinali 12 saat önce girilmiş:
![]()
El Pibe Valderrama habla del futuro de James y Falcao
Uno de los referentes históricos de la Selección se refirió al momento que viven las dos figuras colombianas, quienes aún no tienen definido su equipo.colombia.as.com