Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
68324799_752160241908065_9042021273323962368_n.jpg

Kolombiyalı forvetin Galatasaray'da oynamak istediğini söyleyen Bulut, ''Falcao da şartlar oluşursa, Türkiye'ye gelmek istiyor.

bu açıklama bana pek de olumlu gibi gelmedi.. sanki görüşmelere yeni başlıyormuşuz gibi konuşmuş.
Hafta başında Monako forvet alır.
Hafta ortasında %100 netleşir ne olacaksa dedi.
Artık olumlu olumsuz , Salı , Çarşamba belli olacak.

güzel bir bonservis iteleyecekler bize çünkü transferin son günlerinde başka şansımız kalmayacak

Yangın tayfa nereye gitti diye düşünüyordum.Fazla uzağa gitmiş olamazlar şöyle bi bakayım dedim.Hepsi Jardim'in instagram hesabına dolmuş.Son paylaşımına atılan yorumlar komedi ahahahhaha😂😂😂

Bence sen de bos konusuyorsun hadi Ben yedder sakatlandi o macta, diger forvet transferi yatti vs. Cok fazla belirsizlik var, gelmedigi sürece yatma ihtimali var bu transferin.
orda işler sakatlandı oldu bitti inşallah maşallah'la yürümüyor. Herkes biz mi adamlar da para var. Profesyonel bir ekip var. Falcao'yu göndermeye niyetleri varsa illa ki bi listeleri vardır. Bu hafta çözerler.

Falcao'da ısrar edilmesi bu ve saplanıp kalınması çok saçma. Ciddi anlamda ihtiyacımız olan bir santrafor değil ve gayet iyi transferler yaptık bu yıl. Acayip rahatsız ediyor bu adama kitlenmesi herkesin bu kadar.

POCOPHONE F1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt