Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nerden bilelim. Sen diyene kadar koluna bakmak hiç aklımıza gelmemiştiIcardi'nin karısı Wanda'nın kolunda aslan dövmesi olduğunu biliyor muydunuz ?
![]()
Dağ bayır inceledim aslan flan göremedim aydın bizi mi yiyorsun.
Hafta başında Monako forvet alır.Kolombiyalı forvetin Galatasaray'da oynamak istediğini söyleyen Bulut, ''Falcao da şartlar oluşursa, Türkiye'ye gelmek istiyor.
bu açıklama bana pek de olumlu gibi gelmedi.. sanki görüşmelere yeni başlıyormuşuz gibi konuşmuş.
orda işler sakatlandı oldu bitti inşallah maşallah'la yürümüyor. Herkes biz mi adamlar da para var. Profesyonel bir ekip var. Falcao'yu göndermeye niyetleri varsa illa ki bi listeleri vardır. Bu hafta çözerler.Bence sen de bos konusuyorsun hadi Ben yedder sakatlandi o macta, diger forvet transferi yatti vs. Cok fazla belirsizlik var, gelmedigi sürece yatma ihtimali var bu transferin.
Bence çoktan anlaşılmıtır bonservis felan. Şuan zamana kadar sadece daha isteyecekleri netleşmeden felan olmaz o iş öyle. çok amatörce olur.güzel bir bonservis iteleyecekler bize çünkü transferin son günlerinde başka şansımız kalmayacak
Formda kalmak için antrenman yapıyorlarYangın tayfa nereye gitti diye düşünüyordum.Fazla uzağa gitmiş olamazlar şöyle bi bakayım dedim.Hepsi Jardim'in instagram hesabına dolmuş.Son paylaşımına atılan yorumlar komedi ahahahhaha![]()
Ilk mesajın neden bu post?

Kuşlar Joe Hart'la ilgileniyorlarmış.Kulüp binalarındaki akan su kontrol edilmeli bunların.Kafaları harbi çok güzel.Transfer stratejileri nasıl en kısa yoldan küme düşeriz şeklinde galiba.Küme düşünce vizyonları tamamlanacakDalga geçiyor şerefsizler resmen