Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rotasyonlu kadro bence şu şekilde olmalı :

1565709894449.webp

Dursun’u günahım kadar sevmem ama onun aldığı topçular 2 senedir çok zor iki şampiyonluk yaşattı bize. Nankörlüğün lüzumu yok.
Kesinlikle bu konuda haklisin. 2 senedir dursunun kurduğu kadro şampiyon yaptı, bir tek geçen sene Onyekuru kiralandı. Ama o güzelim kadroyu dağıtıp her geçen gün geriye getirdi yönetim. 2 sene önce çok daha iyi kadromuz vardı.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Diagne ve Mitro gitmez ve takviye yapilmazsa bu sezona da forvetsiz girecegiz.

Üstelik bu sefer adam akilli orta saha da yok.

Gerci gecen sene defans hasatti.

Maçlardan sonra hatta daha 2 gün önceki Fiorentina maçindan sonra bu takım neden sistemsiz oynuyor, hücum planı yok demesini biliyorsunuz. Fatih Terim geldikten bu yana doğru dürüst bir oyun yansıtamadı. Çoğu sefer bireysel yeteneklerle kazandık. Yani Fatih Terim olmasa şampiyonluk hayaldi çok yanlış bir düşünce. Kaldı ki ben bu bir sezonda bir çok yanlışını uzun uzun yazabilirim ama gerek yok, sadece iki şey söylersem: 1- Teknik ekibimiz iyi diye inat ettik ve dk 60'tan sonra dilleri dışarıd gezen oyuncularımız izledik, 2-0'dan 2-2'ye maçlar verdik. 2- Hocaya sezon içinde hatta şimdi dahi neden Atalay Babacan, Ahmet Sivri gibi gelecek vaadedenler varken Selçuk, Ahmet Çalık, Erencan Yardımcı (Genç tabi ama Ahmet Sivri'nin daha iyi olduğu konusunda hemfikiriz sanırım.) gibi isimlere takıldığını merak ediyoruz.

Tabi şimdi beni hocaya düşman edenler çıkacaktır, ilk taşı günahsız olanınınız olan atsın please.

Cuma günü lig maçımız var 6 numara mız yok akhisara karşı bile dökülen orta saha denizli maçında da dökülecek forvette ölü mitro ile kafasında bizi bitirmiş diagne işkence gibi maç üstüne üstlük deplasman puan kaybı loading..

falcao idmana çıkmışsa konusunu kapatın artık bence , bu hafta ya da öbür hafta olmaz bu iş.

stres yapmayın bizi de..

Dursun’u günahım kadar sevmem ama onun aldığı topçular 2 senedir çok zor iki şampiyonluk yaşattı bize. Nankörlüğün lüzumu yok.
uefadan men yediğimiz tarihin yuz karası yönetime asla nankörlük etmem.Buarada elbetteki Şampiyonluğun yüzde 80 ninde imparatorun payı vardır bunu inkar eden serefsizdir de yüzde 20 side yonetimindir. Ama dursunun yediklerinin yüzde yüzü ona aittir

A5805E3E-480C-448A-A864-98395E078691.webp

İstifa da bir hizmettir. Hiç bi transferi beceremiyorsan bari istifa et, sen de kurtul biz de kurtulalım. Seni mi çekecez be her sene her sene. Gram değişim yok

Apo beceriksiz olabilir iş bitirici olmayabilir ama kimsenin yapmadığı görmediği fedakarliklari yapıyordur. Milletin yöneticisi gezip tozarken ben sezon icinde kac kere gece yarisi tesislerden çıkarken gördüm adami.

Birilerinin kellesini almak kolay. Yapilanlari unutmayin. Bugün Apo yu yollarsiniz yarin takim icinde kavga takim ici huysuzluk maas alınamayinca tff ye uefaya sikayet oldugunda da Apo gelsin kurtarsin diye dualar edersiniz.

Bugün Besiktas gibi oyuncular mutsuz değilse yoneticilerin ozellikle Apo nun yaptıkları ortadadır. Nankör olmayın.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fatih hocanın aşırı korunmasını anlarım kredisi bitmez bir kişilik gözümüzde ama yönetimi savunmayın bari 6 ay forvetsiz oynadık bu yönetim yüzünden 6 ay hoca bile istifa edecekti taraftar yüzünden istifa etmiyorum dedi resmen hadi bu dursun tayfasi yüzünden mustafa cengizi de az eleştirelim bari Abdurrahimi korumayın burada yahu adam rezalet işler yapıyor sürekli bırakın onu eleştirelim bari..

Madem diagne kalacak falcao işinden vazgeçip kaliteli 2 orta sahayla transferi kapatalım.Falcao bizim için elzem değil yapacak bir şey yok.Transfer komitesi değişsin apo da floryada takılsın futbolcularla tavla otobüs falan öyle şeyler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt