Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2296252_88b9b2f2bbca5f22909ea9f7f1bca139.jpg

Kesinlikle bu konuda haklisin. 2 senedir dursunun kurduğu kadro şampiyon yaptı, bir tek geçen sene Onyekuru kiralandı. Ama o güzelim kadroyu dağıtıp her geçen gün geriye getirdi yönetim. 2 sene önce çok daha iyi kadromuz vardı.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yaşlanıyorlar. Temposuzluktan şikayet ediyoruz işte şimdi de. Ayrıca çok para baydılar, sadece bonservislere 40 milyon harcadılar. Maaşlar da çok fazlaydı, bunun için Riva elden çıkarıldı. Şimdiki yönetim ise Ffp ile uğraşıyor, üç sene sonra eğer daha takımda olurlarsa o zaman sağlıklı yorumlar yapabiliriz.

katılıyorum süreci bu kadar yönetemeyip insanları kanser ettikten sonra lütfen kimse böyle demesin

Apo beceriksiz olabilir iş bitirici olmayabilir ama kimsenin yapmadığı görmediği fedakarliklari yapıyordur. Milletin yöneticisi gezip tozarken ben sezon icinde kac kere gece yarisi tesislerden çıkarken gördüm adami.

Birilerinin kellesini almak kolay. Yapilanlari unutmayin. Bugün Apo yu yollarsiniz yarin takim icinde kavga takim ici huysuzluk maas alınamayinca tff ye uefaya sikayet oldugunda da Apo gelsin kurtarsin diye dualar edersiniz.

Bugün Besiktas gibi oyuncular mutsuz değilse yoneticilerin ozellikle Apo nun yaptıkları ortadadır. Nankör olmayın.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sorun o zaten bu adam florya da futbolcu ilişkilerinde iyi degilmi ezberlenen klişe bu orda kalsın o zaman Allah aşkına transfer işine bulaşmasın ..

Yönetime bende destek veren bir taraftardım ama hakikaten transfer işinde başarısızlar. Falcao işi yattı sanırım fernando yerine alınacak adam hala alınmadı ve bu Cuma eksik takımla deplasmana çıkılacak. Malesef karşımızdaki takım ne kadar dandik olsada fio maçındaki izlediğim takımla mağlubiyete kendimi hazırlıyorum.

Otobus soforumusun iyi niyetle duraga yetismeye calisabi bekliyorsun
Milyonlari temsil eden bir konumda ,askla yapilacak bir isi icra ederken bu kadar sorumsuz olmak evet ve tabiiki de istifa etmeyi gerektirir

Yangın yapmaya çalışan ezik fenerliler görüyorum

tepki o kadar da kötü değil bence.

tabi panikle hataya sebebiyet verdirebilir ama bir yandan da işlerin sıkı tutulması gerektiğine dair bir uyarıdır.

zaten bizim camiada yönetiminden teknik kadrosuna her zaman tepkilerle birlikte başarı gelmiştir. kimliğimizde var.

Susarsak, açıklama bile yapmayacaklar. 20 gün kaldı bitmesine. Transfer değil derdimiz, neredeyse 3 ay boyunca 1 tanesi bile ağzını açıp tek kelime etmedi; Banega olsun, Falcao olsun, Diagne ya da diğer satılması planlanan oyuncular hakkında. 1 eylül gelip çattığında yine transferi kapattık, Galatasaray'ın çöpe atılacak parası yok diye zırvalamalar dinlemek istemiyorum. Çıksınlar açık açık ak mı karamı söylesinler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt