- 6 Aralık 2009
- 14.446
- 818
- 1.738
Yangın tayfanın uyku saati ne zaman o zaman gelelim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
“Bir koyun tarafından komuta edilen aslan ordusundan korkmam; ama bir aslan tarafından komuta edilen koyun ordusundan korkarım.” Büyük İskender
kiralıklar ffp dahil mi değil mi
Dostum ordaki ulan kelimesine takılma,boşver. Geri kalan cümleler yanlış mı ? Doğru söylüyor. Son gün transferine mi sevineceğiz gerçekten ? Yapılanlar yanlış değil mi ?
Yangıınnn varrrrrrrrrrr
Twitterda biri ısrarla dahil değil diye söyleyip duruyor bana saçma geldi.10 milyonluk oyuncuyu 9.999 a kiralırsın 1 euro opsiyon koyarsın ne anladım ffp den
Twitterda biri ısrarla dahil değil diye söyleyip duruyor bana saçma geldi.10 milyonluk oyuncuyu 9.999 a kiralırsın 1 euro opsiyon koyarsın ne anladım ffp den
Maçlardan sonra hatta daha 2 gün önceki Fiorentina maçindan sonra bu takım neden sistemsiz oynuyor, hücum planı yok demesini biliyorsunuz. Fatih Terim geldikten bu yana doğru dürüst bir oyun yansıtamadı. Çoğu sefer bireysel yeteneklerle kazandık. Yani Fatih Terim olmasa şampiyonluk hayaldi çok yanlış bir düşünce. Kaldı ki ben bu bir sezonda bir çok yanlışını uzun uzun yazabilirim ama gerek yok, sadece iki şey söylersem: 1- Teknik ekibimiz iyi diye inat ettik ve dk 60'tan sonra dilleri dışarıd gezen oyuncularımız izledik, 2-0'dan 2-2'ye maçlar verdik. 2- Hocaya sezon içinde hatta şimdi dahi neden Atalay Babacan, Ahmet Sivri gibi gelecek vaadedenler varken Selçuk, Ahmet Çalık, Erencan Yardımcı (Genç tabi ama Ahmet Sivri'nin daha iyi olduğu konusunda hemfikiriz sanırım.) gibi isimlere takıldığını merak ediyoruz.
Tabi şimdi beni hocaya düşman edenler çıkacaktır, ilk taşı günahsız olanınınız olan atsın please.