Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
F0BA7DB1-E540-45CD-A511-DD969482F8F6.webp

9 numarali forma’yi Falcao gibi bir oyuncunun giyme zamani gelmis geciyo bile.

“Bir koyun tarafından komuta edilen aslan ordusundan korkmam; ama bir aslan tarafından komuta edilen koyun ordusundan korkarım.” Büyük İskender

Senin 30m taraftarin var. Falcao’yubile ikna ettik. Ama sen bu taraftara yeterince sahio cikip yönlendirmiyorsun. Bilmem anlatabildim mi.

Abdurrahim Albayrak : Falcao’yu henüz transfer etmememiz , etmeyeceğimiz manasına gelmez.Allah yukarda zor bir süreç uğraşıyoruz.

Muhabir : Falcao formaları basıldığı söyleniyor?

AA: Alsınlar alsınlar, güzel olmuş ( gülüyor )

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dostum ordaki ulan kelimesine takılma,boşver. Geri kalan cümleler yanlış mı ? Doğru söylüyor. Son gün transferine mi sevineceğiz gerçekten ? Yapılanlar yanlış değil mi ?

Evet haklisiniz. Gec kalindi bircok konuda. Beklenilen yonde ilerlemiyor bazi seyler. Bundada yonetimin rahatsiz oldugunu tahmin edebiliyorum. Istifa demek kolay, lakin yerine gelecek insanlar sirada beklemiyor. Bu yonetim okadar dert ve sorun icinde Dursuna tek rakip olarak cikabilmis. Eline bir enkaz verilmistir. Baskanliginin ilk haftasinda UEFA ile masaya falan oturdu. Iyi niyetlerine inaniyorum ve bu yuzden asma kesme taraftari degilim.

Baskan kadrosunu yenilemeli. Boyle olmaz ama. Bu konuda hemfikiriz bence

Twitterda biri ısrarla dahil değil diye söyleyip duruyor bana saçma geldi.10 milyonluk oyuncuyu 9.999 a kiralırsın 1 euro opsiyon koyarsın ne anladım ffp den

İmza parası hariç ne verirsen ver dahil Ffp'ye zaten öyle olsa herkes full kiralar deler geçer Ffp'yi öyle saçmalık mı olur

...

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

8 de kapanır, 18 de. Yeter ki biz kazanalım”

-İmparator Fatih Terim

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

Moderatör tarafında düzenlendi:
Falcao transferinde ne bekleniyor olabilir? Falcao ile anlaşıldı, kulübüyle bonservis sorunu çözüldü. Fotoğraflar medyaya servis edildi. Neyi bekliyoruz?

Maçlardan sonra hatta daha 2 gün önceki Fiorentina maçindan sonra bu takım neden sistemsiz oynuyor, hücum planı yok demesini biliyorsunuz. Fatih Terim geldikten bu yana doğru dürüst bir oyun yansıtamadı. Çoğu sefer bireysel yeteneklerle kazandık. Yani Fatih Terim olmasa şampiyonluk hayaldi çok yanlış bir düşünce. Kaldı ki ben bu bir sezonda bir çok yanlışını uzun uzun yazabilirim ama gerek yok, sadece iki şey söylersem: 1- Teknik ekibimiz iyi diye inat ettik ve dk 60'tan sonra dilleri dışarıd gezen oyuncularımız izledik, 2-0'dan 2-2'ye maçlar verdik. 2- Hocaya sezon içinde hatta şimdi dahi neden Atalay Babacan, Ahmet Sivri gibi gelecek vaadedenler varken Selçuk, Ahmet Çalık, Erencan Yardımcı (Genç tabi ama Ahmet Sivri'nin daha iyi olduğu konusunda hemfikiriz sanırım.) gibi isimlere takıldığını merak ediyoruz.

Tabi şimdi beni hocaya düşman edenler çıkacaktır, ilk taşı günahsız olanınınız olan atsın please.

Geçin bunları arkadaş, terimin olmadığı kaç sezon şamp olabildik 20 senedir onu yazın. Olmuyor işte herşey denendi, skibbesinden mancinisine. Tabiki eleştireceğiz ama yerden yere vuranda kasıt ararım ben. Terim = şampiyonluk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt