Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen 2.başkan olarak bi futbolcunun ayağına gidiyosan ordada 1-2 gün kalıyorsan dönüşün o oyuncuyla olucak bu kadar basit gerekirse 5 gün kalıcaksın

Hiç bir olayda tek kişi sorumlu olmaz.Neymiş ligin gol kralını satamamışlar.Abi gol kralı dediğiniz adama sosyal medyada sabah akşam küfürleri kim yazdı.Medya oyuncuya çöp derken kim karşı çıktı.Diagne olayında herkes suçludur.
Evet taraftar da suçlu.Gidip o kadar para gömen 10 kat daha fazla suçlu.O maaşı veren 100 kat daha fazla suçlu.Catne 15 milyon diye pazarlayan 1000 kat daha fazla suçlu

Bu forma mevzusunuda ilk bu arkadaş mı paylaştı yoksa başka bir hesap mı ?

Fener çoğu transferlerinde hiçbir şey açıklamadan kaçtı bu sezon.UEFA bu işi biraz saldı yönetim değiştikten sonra.

Ben 10 olduğuna inanmıyorum.Hatta Murat Kara'nın dediği gibi haberlerin doğru olduğuna emin gibiyim.

yalnız adminin dediğinin de bir anlamı var

sonuçta uefa bildirime değil ödenen faturaya banka dekontuna filan bakar

Forma göğüs sponsoru yok, Forma kol sponsoru yok, Şort sponsoru yok.

Forvetler gönderilemedi , Orta saha satıldı yeri doldurulamadı.

1.5 aydır Falcao olayı çözülemedi.

Bu hafta lig başlıyor, takım yine hazır değil.

En azından geçen yıldan ders alsaydınız.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Demek ki yine şampiyon olacağız

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Cagne'ye 10 verdiysek niye 13 milyona satmak için diretiyoruz?10 verene direkt satardık.Cengiz'in açıklamasında da bir gizlilik olduğu belli.FFP'ye uydurmak için KAP'a bildirmediler muhtemelen.

Rakamları kimden duydunuz tam olarak, Kaç teklif edildi, biz kaç istedik falan?

Yetkili bir ağız, kolpacı olmayan bir muhabir? Neye göre itham ediyoruz tam olarak, bilmek isterim

Fener çoğu transferlerinde hiçbir şey açıklamadan kaçtı bu sezon.UEFA bu işi biraz saldı yönetim değiştikten sonra.

Ben 10 olduğuna inanmıyorum.Hatta Murat Kara'nın dediği gibi haberlerin doğru olduğuna emin gibiyim.
Fenerin Kap anlaşması farklı onlarda limitler var eğer o limitleri biz koyarsak biz de açıklamayız ki o bedellere olan bir transferi açıklamıyor oluşumuz pek mümkün değil eğer bonusları açıklamama hakkımız yoksa.

Söylendiği gibi 13+Kdv yok işte 15 m euro falan pek ihtimal dahilinde gelmiyor bana.

Hiç bir olayda tek kişi sorumlu olmaz.Neymiş ligin gol kralını satamamışlar.Abi gol kralı dediğiniz adama sosyal medyada sabah akşam küfürleri kim yazdı.Medya oyuncuya çöp derken kim karşı çıktı.Diagne olayında herkes suçludur.
Kufur ettiysek gitsin diye ettik renkdas. Yüzsüz herif gitmiyorsa biz ne yapalım. Daha fazla kufur edersek gider belki bilemiyorum.

yalnız adminin dediğinin de bir anlamı var

sonuçta uefa bildirime değil ödenen faturaya banka dekontuna filan bakar

UEFA birazcık baksaydı Fener'in birkaç yıl men yemesi lazımdı.Heriflerin açıkladıkları tüm sayılar şaibeli.Bizde de sadece Cagne böyle oldu işte.

Gec bu isleri su capsizlari savunmayin
Benmi dedim alti ay forvet bulama elinde 13 milyon varken 1 ay forvet bulamadin

Neymara neler soyleniyor degerimi dustu
Kimse kusura bakmasin boyle serefsiz karaktersiz omurgasiz gormemis bir sarlatani taraftarin onune furbolcu diye koyarsan az bile yaptik Sukretsinler ana avrat sovmedik o marabaya 20 gunde satmasinlar ilk ic saha macinda itin gotune sokarlar diagneyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt