Berke Büyükağaçcı
Büyük Kaptan
- 27 Mayıs 2012
- 21.982
- 7.464
- 1.548
Sen 2.başkan olarak bi futbolcunun ayağına gidiyosan ordada 1-2 gün kalıyorsan dönüşün o oyuncuyla olucak bu kadar basit gerekirse 5 gün kalıcaksın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet taraftar da suçlu.Gidip o kadar para gömen 10 kat daha fazla suçlu.O maaşı veren 100 kat daha fazla suçlu.Catne 15 milyon diye pazarlayan 1000 kat daha fazla suçluHiç bir olayda tek kişi sorumlu olmaz.Neymiş ligin gol kralını satamamışlar.Abi gol kralı dediğiniz adama sosyal medyada sabah akşam küfürleri kim yazdı.Medya oyuncuya çöp derken kim karşı çıktı.Diagne olayında herkes suçludur.
Ne demiş? Extra 3 milyon Euro verilecek dediğini ne zaman söylemiş? Tamam tersine o olayı yalanladı adam.başkan kendi ağzıyla söyledi bro
Bu forma mevzusunuda ilk bu arkadaş mı paylaştı yoksa başka bir hesap mı ?
Bu forma mevzusunuda ilk bu arkadaş mı paylaştı yoksa başka bir hesap mı ?
Fener çoğu transferlerinde hiçbir şey açıklamadan kaçtı bu sezon.UEFA bu işi biraz saldı yönetim değiştikten sonra.
Ben 10 olduğuna inanmıyorum.Hatta Murat Kara'nın dediği gibi haberlerin doğru olduğuna emin gibiyim.
Forma göğüs sponsoru yok, Forma kol sponsoru yok, Şort sponsoru yok.
Forvetler gönderilemedi , Orta saha satıldı yeri doldurulamadı.
1.5 aydır Falcao olayı çözülemedi.
Bu hafta lig başlıyor, takım yine hazır değil.
En azından geçen yıldan ders alsaydınız.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
futbolcu formalarında yazıyormuş onalr daha pahalıymış yani bu haber kolpadır yüzde doksanBilyoner yazıyor mu Normal de
Cagne'ye 10 verdiysek niye 13 milyona satmak için diretiyoruz?10 verene direkt satardık.Cengiz'in açıklamasında da bir gizlilik olduğu belli.FFP'ye uydurmak için KAP'a bildirmediler muhtemelen.
Fenerin Kap anlaşması farklı onlarda limitler var eğer o limitleri biz koyarsak biz de açıklamayız ki o bedellere olan bir transferi açıklamıyor oluşumuz pek mümkün değil eğer bonusları açıklamama hakkımız yoksa.Fener çoğu transferlerinde hiçbir şey açıklamadan kaçtı bu sezon.UEFA bu işi biraz saldı yönetim değiştikten sonra.
Ben 10 olduğuna inanmıyorum.Hatta Murat Kara'nın dediği gibi haberlerin doğru olduğuna emin gibiyim.
Kufur ettiysek gitsin diye ettik renkdas. Yüzsüz herif gitmiyorsa biz ne yapalım. Daha fazla kufur edersek gider belki bilemiyorum.Hiç bir olayda tek kişi sorumlu olmaz.Neymiş ligin gol kralını satamamışlar.Abi gol kralı dediğiniz adama sosyal medyada sabah akşam küfürleri kim yazdı.Medya oyuncuya çöp derken kim karşı çıktı.Diagne olayında herkes suçludur.
yalnız adminin dediğinin de bir anlamı var
sonuçta uefa bildirime değil ödenen faturaya banka dekontuna filan bakar
Gec bu isleri su capsizlari savunmayinHiç bir olayda tek kişi sorumlu olmaz.Neymiş ligin gol kralını satamamışlar.Abi gol kralı dediğiniz adama sosyal medyada sabah akşam küfürleri kim yazdı.Medya oyuncuya çöp derken kim karşı çıktı.Diagne olayında herkes suçludur.
kuşlara küfür edilince alındın mı hayırdırSanırım bu forumda küfür serbest ?