Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcao gelir 6 numara takviyesi yine panik transferi olur
Şahsi fikrim fred,bakayoko vs gibi üst düzey oyuncu gelmez
Neden gelmez diyorum ikna kabiliyeti yeteneği yüksek olan profesyonel adamımız yok

Su Diagne‘yi satmak artik öncelik olmali. Albayrak arap kankalariyla bir yolunu bulsun sunun.

Günaydin nöbetci dostlar.

"10 tane Sükrü Hanedar 1 tane Haldun Üstünel etmez" diyen kac kisiyiz?

Vasfinin nöbetiyse boş geçme ihtimali yok, mehmet özcan falcao en yüksek açıklanma ihtimali olan iki transfer. Hadi hayırlısı

tas-devri-sakinleri%2CLOmG3O8eL0igMJAXIcyAUA.webp

Nzonzi gelirse ilk önce takima saha icinde ve taraftara saha disinda güven verir.

Ama ben FT‘nin o profilde oyuncu aramadigini saniyordum.

Öyle olsaydi Seri degil, Donk 6no oynardi.
Evet ben de boyle dusunuyorum, nzonzi ilginc bir hamle ama bize gelirse cok daha farkli oynar.

Belhanda #10
seri ve yaninda bir kalite transferle bir orta saha yapisi olusturulmali ve yanindaki profil donk tarzi klasik bir CDMden ziyade pas oyununda etkili, kosan, basan bir CM olmali.

Insanlar seri paslasir alinacak 1 CDM supurur diye dusunuyor lakin belhanda geriden oyun kuran bir oyuncu profili degil, kesinlikle serinin maksimum uyum yakalayabilecegi bir orta saha transfer etmeliyiz yoksa hem ikinci bolgeye gecerken zorlaniriz hem de uyumsuzluk yuzunden cok fazla top kaybederiz.

Klasik bir 6 numara almak hata olur ama burada bahsettigim sey mevki degil 6 numara oynayan oyuncuyu aliriz bizde seriyi tamamlayan bir yapida da oynayabilir, alinacak oyuncu profili bu yuzden cok onemli.

Muslera
Mariano boss marcao yuto
Nzonzi
Belhanda seri
Feghouli Falcao babel

Takımın böyle olduğunu düşünelim.
Takım hızı 30
Press gücü 35
Kontraya çıkma 45
Tempolu oyun 10
Kağıt üstünde Olabilecek en iyi takım. Ama dediğin gibi tempo ve dinamizm açısından sıkıntılı ki bu takımı kurmak kolay değil.

Taraftarımıza psikopat diyen Monaco taraftarıyla görüşmelere başlanmıştır

Şu ilerleyen günlerde gidecek lafına hastayım. Amaaan ne acelem var beklesinler biraz şimdi uğraşamam işin gücün arasında, bir iki güne giderim mi diyor. Ulan amk bişeyde olumlu bir durum varsa gider halledersin neyi beklicen işin bu senin. Böyle haberciliğe soxğam ben.

Monaco ayağını denk alsın tatsız olaylar yaşanmasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt