Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kritik eşik yarın, sebebi de bir kaç kişinin yazdığı gibi Süper kupa finalinin yarın olması, dünya çapında büyük reklam olur Falcao'nun İstanbul'a gelmesi hatta belki de maçı o statta izlemesi.

Onun dışında cumaya kadar olmuyorsa artık bu defter kapatılmalı.
Abi her salı çarşamba aynı şeyi diyoruz her hafta heyecanla bekliyoruz

Duyumlarini severim. Saygi duydum hep. Ama garanti konusulmasi beni rahatsiz eden. Bircok insan beklentiye giriyor boylelikle. Garantici yerine biraz dolayli olsa, hicbir sıkıntı yok aslinda.
Yahu abdurrahimde burdan giderken alip gelmek icin gitti ama transfer bu seref ne demeliydi sunumu istiyorsun mesela

Yarin apo monacoya gidiyor falcaoyu alip gelemk icin ama.alamayacak son anda sorun cikacak sizde apoya soveceksiniz ortaya resim filan atilirsa oltaya gelmeyin

Bu duyum degil mumeccimlik olur bunu istiyoruz dimi sayin duyumcu dusmanlari

Sen beklentileri en dusuk seviyede tutmussun rengim. Aslinda en iyisi. Bos yere hayal kırıklığı olmaz. Ha gelirsede bayram gunu kunefenin yanina balli kadayif olur diyorsun!

baklavaları gömüyoruz paso. yanına ballı kadayıf da gömersek eğer bayramı 3-5 kilo almış 1 şekilde kapatırım herhalde yaw

Yahu abdurrahimde burdan giderken alip gelmek icin gitti ama transfer bu seref ne demeliydi sunumu istiyorsun mesela

Yarin apo monacoya gidiyor falcaoyu alip gelemk icin ama.alamayacak son anda sorun cikacak sizde apoya soveceksiniz ortaya resim filan atilirsa oltaya gelmeyin

Bu duyum degil mumeccimlik olur bunu istiyoruz dimi sayin duyumcu dusmanlari

Anlamiyorum, neden bukadar saldirgansin? Sakin ol. Ben duyumlarini beğeniyorum dedim. Simdiye kadar birçoğu tuttu. Haliyle artik ondan gelen haberleri gercek diye kabul eden bir tayfa olustu. Inanmak istiyor millet. Tarifeli mi yoksa ozel mi gelecek diyip milleti gaza getirmesine gerek yoktu mesela. Dengeli yazsin diyorum.

Taner Karaman'a göre Fernando ve Seri hem ayni kimlikmis hem de Seri cok daha iyisiymis.

Biz en azindan youtube videolari izleyip yorum yapiyoruz, bu anlasilan onu da yapmiyor. :red:

Bir yönetim düşünün ki taraftara zerre açıklama yapmayıp aylarca taraftarı stresten bitirsin sonra sözleşme imzalanmadığı halde çıkıp bırakın Falçao'yu bitirelim diye hava atsın + futbolcuyla fotoğraf çektirip internete düşürsün.. Şimdi bu transfer olsa rezalet olmasa rezalet.. Bunları yapan Apo çıkıp kendine elimizde sözleşme yok olur ya transfer yatarsa taraftar nezlinde 10 şiddetinde deprem olur diye düşünmüyorsa rezalet.. Yok Falcao ile anlaşmışsan çık bir son durumu açıkla deki biz Falcao'yla anlaştık ancak kulübü bonservis talep ediyor , biz Falcao'nun yüksek maaş ücretini taraftarımızın istemesi nedeniyle karşılayabiliriz ve Falcao'yla anlaşmaya vardık ancak ekstra bonservis sorun oluşturuyor.. Bu sorunun çözümü için beklemedeyiz desen bu taraftar seni boğar mı ?.. Şov yapar gibi gidiyorsun açıklama yapmadan günlerdir tık yok ve millet dolayısıyla kanser oluyor.. Buda ayrı bir rezalet..

İşte bu yüzden 45 yaş üstü , bir şeyin sonunu düşünmekten aciz adamlar yöneticilik yapmasın abi.. Apo Florya'da çay içsin , Türkiye içerisindeki görevlerde iş yapsın ama transfere bakmasın !!!

sizin gibilere ALİ KOÇ vizyonu lazım brother

belhanda gidici herhalde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt