Ibrahim Özveren
10 Numara!
- 26 Ağustos 2018
- 15.168
- 13.795
- 1.098
baklavaları gömüyoruz paso. yanına ballı kadayıf da gömersek eğer bayramı 3-5 kilo almış 1 şekilde kapatırım herhalde yaw
Afiyet seker olsun üstadım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
baklavaları gömüyoruz paso. yanına ballı kadayıf da gömersek eğer bayramı 3-5 kilo almış 1 şekilde kapatırım herhalde yaw
Sana degil renktasim sinirim bu duyumculari yiyen tayfaya mesajim ortaya inan seref patladi o patladi bu patladi diyip dalga gecenlere sen uzerine alinmaAnlamiyorum, neden bukadar saldirgansin? Sakin ol. Ben duyumlarini beğeniyorum dedim. Simdiye kadar birçoğu tuttu. Haliyle artik ondan gelen haberleri gercek diye kabul eden bir tayfa olustu. Inanmak istiyor millet. Tarifeli mi yoksa ozel mi gelecek diyip milleti gaza getirmesine gerek yoktu mesela. Dengeli yazsin diyorum.
Bende haberi görünce Bi 10 saniye durakladım. Sonra yok artık Ali Sami dedim.yok artık
Seri dos olarak planlamak rezillik harbiden
Cuma fazla bugun oldu oldu olmadi o iş yaşCuma gününe kadar ses çıkmazsa bilin ki albayrak falcao'ya teşekkür konuşması hazırlıyor
adamlar resmen istemiyor seri transferinde olduğu gibiEkli dosyayı görüntüle 55654