Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mehmet Özcan ile ilgili Eskişehirli ukala yöneticinin açıklamasından sonra olmayacağını biliyordum zaten alın bir yerinize sokun.

Falcao nirde
IMG_20190813_135905.webp

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gomisi satıp forvetsiz sezona giren bir yonetim aynı cesareti orta saha için yapıyor bunlara taraftar harbiden haddiden fazla değer veriyor lig başlıyor her puan altın CL ye kadar fire vermeyeceksinki bi kredin olsun. Ama biz yine son haftalar kaybetmemek için stresten ölürüz yine ömrümüzü yediler ömrümüzü.

Gomisi satıp forvetsiz sezona giren bir yonetim aynı cesareti orta saha için yapıyor bunlara taraftar harbiden haddiden fazla değer veriyor lig başlıyor her puan altın CL ye kadar fire vermeyeceksinki bi kredin olsun. Ama biz yine son haftalar kaybetmemek için stresten ölürüz yine ömrümüzü yediler ömrümüzü.
Bunda FT'nin sucu cok büyük. Yönetim o ne derse onu yapiyor.

Gomis'i tutun deseydi yollamazlardi.

Fernando'yu kalmaya ikna edebilirdik. Elin oglu da beceriyor bu isler bknz Asamoah, Kolarov vs.

Ulan mehmet özcanı da mı alamadık yazıklar olsun ne diyeyim.Bedava dorukhan verdik şimdi de bedava mehmet vereceğiz

Joao Mario için bonservisle almak istediğimizi söylüyor Football Italia ama imkansız, 40 M verilmiş adama biz max 5-6 verebiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt