Attila Arslan
10 Numara!
- 12 Ekim 2014
- 15.235
- 3.895
- 968
Belhanda ilk defa sezona formda girecek. Bu sezon satilirsa ben bile üzülürüm suan, elimizdeki resmen en iyi orta saha adam. Durumun vahhamiyetini siz düsünün :red:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne desinler ? Falcao ile ilgileniyoruz evet mi desinler resmi siteden?Mehmet Özcan’ı yalanlayan kulüp Falcao hakkında tek resmi açıklama yapmıyor.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Mehmet Özcan’la ilgilendiğimiz yönündeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır.
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Habeşistan dan bile duyum alıyoruz renktaşUla bu nasıl iş. Gece yatarken Nzonzi'ydi sabah kalktım Joao Mario oldu. Akşama doğru Modric olur
Bu da demek oluyor ki Mehmet Özcan’ı almak üzereyiz.Mehmet Özcan’la ilgilendiğimiz yönündeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır.
Falcao nirdeEkli dosyayı görüntüle 55661
Bunda FT'nin sucu cok büyük. Yönetim o ne derse onu yapiyor.Gomisi satıp forvetsiz sezona giren bir yonetim aynı cesareti orta saha için yapıyor bunlara taraftar harbiden haddiden fazla değer veriyor lig başlıyor her puan altın CL ye kadar fire vermeyeceksinki bi kredin olsun. Ama biz yine son haftalar kaybetmemek için stresten ölürüz yine ömrümüzü yediler ömrümüzü.
Habesistan diye bir ulkemi var
Ben sunu anladim: bonservisli oyuncu almamiz suan icin imkânsiz.Falcao nirdeEkli dosyayı görüntüle 55661