Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FT ve ekibi de hic iyi hazirlanmamis. Instagramdan yok söyle haziriz böyle haziriz demeye benzemez tabi.

Adem büyük ve Sener gereksiz, hicbir artilari olmayan adamlar.

Fernando satildi yerine adam alinamiyor.

Diagne elimizde patladi.

Son iki mactaki yüz ifadesine bakilirsa o da yaptigi bu hamlelerden hic memnun degil.

Kadronun 90%‘i 30+ topculardan olusuyor. Gittigi gün yine enkaz birakacak.

Transferi fatih hoca mı yapıyor? Allah aşkına sizde bu kafa nasıl çalışıyor ben anlamıyorum

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

muslera
mariano luyindama marcao nagatomo
fernando
belhanda ndiaye
feghouli diagne onyekuru

vs.

muslera
mariano luyindama marcao nagatomo
donk
belhanda seri
feghouli diagne babel​

yaşlı oyuncularımızın performans olarak geriye gitme ihtimalini hesaba katarsak ilk kadro ikinciyi hırpalar. zor bir sezon bizi bekliyor gibi.

Geçen hafta bitmesi gereken işler:

Falcao
Diagne şutlanması
Mitroglou şutlanması
Orta saha

Şu an bizim
Mehmet Özcan yararlı olur mu geleceği var mı?

Yedek forvet kimi alsak?

gibi soruları konuşuyor olmamız gerekiyordu.Hadi transferler kampa yetişmez anlarım da birader lig başladı sattığın adamın yeri 1.5 aydır boş.Falcao gelse ne olur gelmese ne olur.

Daha lig başlamadan hazirlik maçlarının sonucuna gore hukum vermek yanlış. 2 sezondur aynı filmi izliyoruz bütün kupalari biz aliyoruz. Ligler başlasın ak koyun muyuz kara koyunmuyuz belli olur.

Kimin talimaziyla yapiliyor? Senin kafa nasil calisiyor ben de anlamiyorum.

Diagne’yi aleni satmaya çalışarak değerini düşüren yönetim değil mi? Bütün transfer planlarını Diagne’ye göre hazırlayan yönetimdedir en büyük suç. Marcao, Luyindama, Onyekuru gibi adamları takıma kazandırdı. Biraz paramız olsaydı onyekuru yu bonservisiyle alıcaktık 13.5 tan fazlasına da giderdi. Ayıp ediyorsun biraz

Kimin talimaziyla yapiliyor? Senin kafa nasil calisiyor ben de anlamiyorum.
Fatih Terim çok net şekilde Banega'yı istedi bu transfer dönemi ama maalesef alamadık üzerine birde Fernando'yu kaptırdık. Ayrıca hoca Onyekuru'yu da çok fazla istedi ancak tabii ki yönetim o konuda da herhangi bir satış yapmadığı/kiralayamadığı için elimizden kaçtı.

nzonziyi italyadayken hallettik belliki,teklifimizi kabul ettiğine göre.roma kiralar herhalde.joao mario haberine inanmıyorum ama gelirse belhanda gider

IMG_7570.webp

Haftaya salı mı? Yeminle kovdurucaklar beni bu forumdan. Gerçi söyleyen kolpada level atlar orası ayrı

Ondan sonra biz yangıncı oluyoruz. Bu açıklamanın meali şu "biz basiretsiz, iş bilmez, amatör, iq olarak yetersiz insanlarız. Bizden hiç birşey beklemeyin." Hocaya hıyar verip salata yapmasını bekliyolar. Rezalet.

Daha lig başlamadan hazirlik maçlarının sonucuna gore hukum vermek yanlış. 2 sezondur aynı filmi izliyoruz bütün kupalari biz aliyoruz. Ligler başlasın ak koyun muyuz kara koyunmuyuz belli olur.
Herkesin asıl hedefi ligin yanında Şampiyonlar Liginde de başarı elde etmek. Bu sene ligi kazanmanın ne kadar önemli olduğunu biliyoruz zaten. Mevcut kadromuza 1-2 takviye ligi çok rahat kazandırırdı tabii ki ama Avupa için hala yeterli değiliz maalesef.

Hızlı oyun için en azından bir hızlı kanat ve hücumdaki dönen topları süpüren rakibi karşılayan bir orta saha lazım. Pas yönünden çok top çalan alan kapatan kesici bir 6 numaraya ihtiyacımız var çünkü iki stoperimizinde ayakları çok iyi ve Seri/Belhanda ikilisi defansın önüne kadar gelip oyunu çok iyi kuracağı bir sezon olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt