Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her muhabir haftaya bir gün diyor 1 aydır, inanmayın sizde artık, kim tutturursa 'ben bildim' diyecek.

Asıl en gec 15 Ağustos'ta Falcao açıklanmazsa bu transfer iptal edilip alternatiflere geçmek lazım. Süre azalıyor.

Falcao ya bir alternetiflerinin oldugunu düsünmüyorum acikcasi. Kisin da haftalarca Alan'in pesinden kosup son gün panikle "nasil olsa yazin Araplara satariz" mantigiyla Diagne belasini sardilar basimiza.

Simdi de satamiyor beceriksizler. Sap gibi ortada kalacaklar yine bu gidisle.

sg.jpg

Üstüne basarak bi daha soyluyorum. Savaş çorlu haftaya sali açiķlanacak demedi imza töreni olacak dedi.bu gerizekalı aspor dinlediğini de anlamiyor

Ahmet bulut, Apo ve Falcao disinda hic biri gercek durumu bilmiyor, ben yarin aciklanacak diye umuyorum

Bi borçlu alacaklıya sürekli şu gün verecem bugün verecem diye bahaneler uydurur ya tam onu yaşıyoruz. Güne falan inanmıyorum artık açıklanınca açıklanır açıklanmazsa çok sağlam sövecem albayrağa. Bu yönetimle transfer nöbeti tutulmaz

Seri geldiginde bu ligi donunda sallar deniliyordu 2 macta karamsarlik havasi var resmen

Donunda sallar falan değilde..bende dahil çoğu kimse çok iyi transfer olduğunu düşünüyorduk.Bunun başlıca sebebi 30 milyona transfer yapmasıydı.Çoğu kişi belkide çok fazla izlemememize rağmen sırf buyüzden öyle bir kanıya vardık.
doğrusunu söylemek gerekiyorsa hayal kırıklılığına uğradım.Fakat eksik olan yerlere transferler yapılırsa serininde beklentileri karşılayacağını düşünüyorum.
Ama gerekli transferler yapılmazsa seriyide hiç ederiz.

BenYedder midir herneyse daha aciklamadi mi sunu allahin cezasi Manoco

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt