İbrahim Gençtürk
Büyük Kaptan
- 25 Ağustos 2015
- 23.639
- 7.631
- 1.123
hakkaten fark etmediydim sorgulanması gereken bir detayGörsel neden sari lacivert?![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hakkaten fark etmediydim sorgulanması gereken bir detayGörsel neden sari lacivert?![]()
Her muhabir haftaya bir gün diyor 1 aydır, inanmayın sizde artık, kim tutturursa 'ben bildim' diyecek.
Asıl en gec 15 Ağustos'ta Falcao açıklanmazsa bu transfer iptal edilip alternatiflere geçmek lazım. Süre azalıyor.
Belhanda basiyor ikili mucadele sert adam ezbere konusma Seri icin aynisini soyleyemiycemHaa.. FT, Emre-Okan-Suat 3lüsü gibi bir orta saha düsünüyor diyenlere de aldanmayin. Ne Belhanda ne Seri defansif anlamda bunlarin zerresi kadar katki vermiyor.
Seri geldiginde bu ligi donunda sallar deniliyordu 2 macta karamsarlik havasi var resmen
Yok yavKiskanclik seziyorum
Vasfiyi yedirmeyiz
Bi arkadas icin soruyorum: yönetime ve futbolcuya (diagne) küfürden kac gün myc aliniyor?
orası henüz kesin değilmiş ama yarın veya perşembe geleceği kesinmiş
aman sıktı artık gelse de kurtulsak ne falcaoymuş kaç aydırUmarım bi' halt bilip konuşuyorlardır.