Oğuz Balcı
Tecrübeli Üye
- 21 Temmuz 2019
- 7.495
- 5.105
- 718
edit:yanlış alıntıSavaş Çorluya fazla inanmayın derim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
edit:yanlış alıntıSavaş Çorluya fazla inanmayın derim
Onyekuru yu emre mor aratmaz, ama seri ve gelecekteki bam ndiaye ve fernando yu aratabilir
Galiba 1-2 milyonun hesabını yaparken bu sefer de orta saha almayacağızTransferler son 10 güne kalır. Daha iyi teklif gelir mi, kimi daha ekonomik alırız vs vs. diye bekletiliyordur. Alışın artık buna. Ekonomik zorluk içinde takımlarımız ve 1-2 m euronun hesabını yapmak zorundalar
Uefa nın bize ne büyük bir ceza verdiğini her geçen gün daha iyi anlıyoruz. Haa bazen diyorum ki iyiki böyle çünkü mensaha 10 murice 8 türüce 9 verirdik olmasa. Ama işte CL için bir kadro kurma şansımız neredeyse sıfır.
Mobling uygulada 8 gelen teklifler 4 e 5 insin bunlar adami nasil olsa istemiyo diye. R.madridin para kazanmak gibi bi Derdi yok gitsinde kaca giderse gitsin derdinde Adamlar Biz para kazanmak derdindeyuzMillet Gareth Bale gibi topcuya mobbing uyguluyor, biz Diagne‘ye de yapin diyince auvvvvvvvvvvvv
Galiba 1-2 milyonun hesabını yaparken bu sefer de orta saha almayacağız
açıklanmadı diye ,iptal mı edilsin?belki haftaya açıklanacak.Her muhabir haftaya bir gün diyor 1 aydır, inanmayın sizde artık, kim tutturursa 'ben bildim' diyecek.
Asıl en gec 15 Ağustos'ta Falcao açıklanmazsa bu transfer iptal edilip alternatiflere geçmek lazım. Süre azalıyor.
Uefa nın bize ne büyük bir ceza verdiğini her geçen gün daha iyi anlıyoruz. Haa bazen diyorum ki iyiki böyle çünkü mensaha 10 murice 8 türüce 9 verirdik olmasa. Ama işte CL için bir kadro kurma şansımız neredeyse sıfır.
Anlasma tamamsa aciklanmasi bekletilmez, demek ki bu ne demek oluyor? Henuz anlasma yok Monaco ile. 3 gune anlasamiyorlarsa direk iptal edilmeli tabi.açıklanmadı diye ,iptal mı edilsin?belki haftaya açıklanacak.
Ahahah yazdıkların şaka mı yoksa ciddi ciddi yazdın mı bunları?Eylül'e kadar transfer dönemi var işte. Burda bekleyip yarın mı gelecek ne zaman gelecek muhabbeti yapıp kendinizi buna bağlı kılmayın. Hem kendinizi hem başkalarınızı sıkıyorsunuz. Çok basit: ekonomik olarak transferleri iyi ayarlamak zorunda yönetim ve devre arasında, geçen sezon olduğu gibi son zamana bırakıyor şartlar uygun olsun diye. Buna alışamayıp her transfer döneminde aman çok bunaldım mesajları atmanıza gerek yok. Bu böyle, kabullenin önce bunu.