Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onyekuru yu emre mor aratmaz, ama seri ve gelecekteki bam ndiaye ve fernando yu aratabilir

Emre mor zaman zaman rakibin kilidini açmakda çok fayadası olacaktır.
Fakat uzun sürede onyekurunun verdiği katkıyı vermesi mümkün değil.
şu transfer dönemi daha bitmedi.Hala sırf Galatasaraya sevgimden ümit taşıyorum.Ama Şu transfer süreci inanılmaz.Bu kadar iş bilmezlik olmaz.

Mahmut Seri Belhanda orta sahasını görmek isteriz

Bunlar tum enerji falcaoya harcadiklari icin kaliteli #6yi biraz zor alırlar gibi

Transferler son 10 güne kalır. Daha iyi teklif gelir mi, kimi daha ekonomik alırız vs vs. diye bekletiliyordur. Alışın artık buna. Ekonomik zorluk içinde takımlarımız ve 1-2 m euronun hesabını yapmak zorundalar

Ondan sonra yangın yapıyorsunuz diye bize kızıyorlar bu yönetime az bile tamam iyi niyetliler ceplerini doldurmuyorlar ama profosyellik sıfır

Transferler son 10 güne kalır. Daha iyi teklif gelir mi, kimi daha ekonomik alırız vs vs. diye bekletiliyordur. Alışın artık buna. Ekonomik zorluk içinde takımlarımız ve 1-2 m euronun hesabını yapmak zorundalar
Galiba 1-2 milyonun hesabını yaparken bu sefer de orta saha almayacağız

Uefa nın bize ne büyük bir ceza verdiğini her geçen gün daha iyi anlıyoruz. Haa bazen diyorum ki iyiki böyle çünkü mensaha 10 murice 8 türüce 9 verirdik olmasa. Ama işte CL için bir kadro kurma şansımız neredeyse sıfır.

Şuna inan bize en büyük cezayı uefa değil klübü yönetenler veriyor.

Millet Gareth Bale gibi topcuya mobbing uyguluyor, biz Diagne‘ye de yapin diyince auvvvvvvvvvvvv
Mobling uygulada 8 gelen teklifler 4 e 5 insin bunlar adami nasil olsa istemiyo diye. R.madridin para kazanmak gibi bi Derdi yok gitsinde kaca giderse gitsin derdinde Adamlar Biz para kazanmak derdindeyuz

Galiba 1-2 milyonun hesabını yaparken bu sefer de orta saha almayacağız

Eylül'e kadar transfer dönemi var işte. Burda bekleyip yarın mı gelecek ne zaman gelecek muhabbeti yapıp kendinizi buna bağlı kılmayın. Hem kendinizi hem başkalarınızı sıkıyorsunuz. Çok basit: ekonomik olarak transferleri iyi ayarlamak zorunda yönetim ve devre arasında, geçen sezon olduğu gibi son zamana bırakıyor şartlar uygun olsun diye. Buna alışamayıp her transfer döneminde aman çok bunaldım mesajları atmanıza gerek yok. Bu böyle, kabullenin önce bunu.

6 numaray Mahmutu getirelim. Tam aradığımız profil

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Her muhabir haftaya bir gün diyor 1 aydır, inanmayın sizde artık, kim tutturursa 'ben bildim' diyecek.

Asıl en gec 15 Ağustos'ta Falcao açıklanmazsa bu transfer iptal edilip alternatiflere geçmek lazım. Süre azalıyor.
açıklanmadı diye ,iptal mı edilsin?belki haftaya açıklanacak.

Uefa nın bize ne büyük bir ceza verdiğini her geçen gün daha iyi anlıyoruz. Haa bazen diyorum ki iyiki böyle çünkü mensaha 10 murice 8 türüce 9 verirdik olmasa. Ama işte CL için bir kadro kurma şansımız neredeyse sıfır.

aslında acı gerçek şu ki ffp yaptırımı olmasa bile genel olarak alabildiğimiz oyuncular avrupa takımlarının çöpe attığı oyuncular.

sonra bu heriflerle onlara kafa tutmaya çalışıyoruz. olmuyor tabi.

mesela 2017'de ffp anlaşması yokken güzel transferler yaptık. ama o dönem gelen fernando, mariano gibi adamların cl'de yetersiz kaldığını söylüyoruz. alabildiğimizin en üstü bunlardı zaten. yeterlisini alamayız.

Eylül'e kadar transfer dönemi var işte. Burda bekleyip yarın mı gelecek ne zaman gelecek muhabbeti yapıp kendinizi buna bağlı kılmayın. Hem kendinizi hem başkalarınızı sıkıyorsunuz. Çok basit: ekonomik olarak transferleri iyi ayarlamak zorunda yönetim ve devre arasında, geçen sezon olduğu gibi son zamana bırakıyor şartlar uygun olsun diye. Buna alışamayıp her transfer döneminde aman çok bunaldım mesajları atmanıza gerek yok. Bu böyle, kabullenin önce bunu.
Ahahah yazdıkların şaka mı yoksa ciddi ciddi yazdın mı bunları?

ekonomik olsun diye son güne bırakıyor????

Diagne 10+3 milyon.Maaş 770 bin alırken 2.4 milyon

Mitro 2.6 milyon.Total çıktığı maç sayısı 5-6 falan.

Bu kadar ekonomik olmasın bak yoksa kulüp batacak mazallah

Falcao cumartesi'ye kadar açıklandı açıklandı. Yoksa afedersiniz babayı alırız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt