Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dalga geçtiğin adamın 0 dan baba parası yemeyerek bu günlere geldiğini biliyorsun değil mi ?

Eğer biliyor ve bu lafı ettiysen hayatta senin başardığın ne var ?
Sadece başarılı insanlar eleştirebilir diye saçma bir görüş mü olur yav.
Adamın bir şey başarıp başarmamasından sanane.
Albayrak isterse dünya zengini olsun ancak 2 transfer dönemi boyunca 1 tane forvet alamamak herhangi bir İNSAN için zor bir şey.

Organize bir ses yükseltmesinde anında yangıncı bunlar kulübü karıştırıyor diye insanların başını sizler eziyorsunuz.Hayatın her alanında daha iyisini isteyenin sesi kesilmeye çalışıldıkça vasata alışıyoruz.

Kulübün mali şartları belli ama 1.5 senede olayı buraya getiren yönetimin kendisi.Gomis olayı ile başlayıp diagne ile süregelen sürecin baş sorumluları kendileri.Şu anda bunu çözmesi gereken yine onlar.Biz bunu dile getirince ağlayan çocuk oluyormuşuz size göre

Ne ezmesi yahu, burdaki ortama yapıcı bir öneri vermeye çalışıyorum. Madem böyle olmasını istemiyorsunuz, şikayet etmek yerine neden bir şeyler yapmıyorsunuz diye soruyorum. Yalnız sana sormuyorum yanlış anlama, senin aracılığınla böyle olmasını istemeyen çoğunluğa da söylüyorum. Uyarın o zaman yönetimi, memnun olmadığınızı daha etkili şekilde dile getirin. Tekrar söylüyorum ben bir biz'e ait değilim. Üslubum sert gözükmüş olabilir ama gayet iyi niyetli bir öneride bulunup burdaki ortama katkı vermek istedim sadece. Sevgiler herkese :giggle:

Dalga geçtiğin adamın 0 dan baba parası yemeyerek bu günlere geldiğini biliyorsun değil mi ?

Neyle geldiyse geldi ne alakasi var baba parasi yemedi diye iyi transfermi yapiyo anlamina geliyo futbolun F sini bilmeyen adam transfer yapmaya gidiyo olacak is degil

Beyler gelişme yokmu gene ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
F9654AB6-B165-494C-8A48-1F1FFA5A9726.webp

Sadece başarılı insanlar eleştirebilir diye saçma bir görüş mü olur yav.
Adamın bir şey başarıp başarmamasından sanane.
Albayrak isterse dünya zengini olsun ancak 2 transfer dönemi boyunca 1 tane forvet alamamak herhangi bir İNSAN için zor bir şey.

Eleştirsin ona bir şey dediğim yok ki

Dolmuşçu diye dalga geçmek komik oluyor

Ne ezmesi yahu, burdaki ortama yapıcı bir öneri vermeye çalışıyorum. Madem böyle olmasını istemiyorsunuz, şikayet etmek yerine neden bir şeyler yapmıyorsunuz diye soruyorum. Yalnız sana sormuyorum yanlış anlama, senin aracılığınla böyle olmasını istemeyen çoğunluğa da söylüyorum. Uyarın o zaman yönetimi, memnun olmadığınızı daha etkili şekilde dile getirin. Tekrar söylüyorum ben bir biz'e ait değilim. Üslubum sert gözükmüş olabilir ama gayet iyi niyetli bir öneride bulunup burdaki ortama katkı vermek istedim sadece. Sevgiler herkese :giggle:
Haklısınız ben de sizin aracılığınız ile burada şikayetlerini dile getirenleri kalıplara sokmaya çalışanlara sitem ettim.Fikir çatışması saygılı olduğu sürece bize zarar vermez ama kimseyi kendi fikrinin mensubu değil diye dışlamamak lazım.İyi günler

Neyle geldiyse geldi ne alakasi var baba parasi yemedi diye iyi transfermi yapiyo anlamina geliyo futbolun F sini bilmeyen adam transfer yapmaya gidiyo olacak is degil

Yazdığımın gayet açık olduğunu düşünüyorum

Birisi dolmuşçu diye aşağılamış adamı.Bende bu noktaya çalışarak kimseden yardım almadan geldiğini söylüyorum

Transferle ne alakası var ? Onun yaptığı eleştiri değil hakaret ikisi farklı şeyler

Eleştiri olsa umrumda olmazdı

Şu yerli kıtlığında Mehmet Özcan gibi bi oyuncuyla ilgilenmemek fiyaskodur

Sunu yazmadan edemeyecegim sayet hoca uc sekizle oynamayi hayal ediyorsa hadi falcaoyu aldik diyelim,bu beklerle ve falcaoyla avrupada her mac 7+ olur cogu golu de onlar atar.
3 sekiz ile oynarsak bekler hakan ve fatih tipi,santrafor elmander veya hakan tipi olmalidir

Diagne ile de dalga gecmeyin ozaman bundan sonra elestirmeyin adam hic baba parasi yememis zor günlerden gecip kendi emeyi ile bu günlere geldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt