Oğuz Balcı
Tecrübeli Üye
- 21 Temmuz 2019
- 7.495
- 5.105
- 718
Ben yedder bugün açıklanacakmış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sadece başarılı insanlar eleştirebilir diye saçma bir görüş mü olur yav.Dalga geçtiğin adamın 0 dan baba parası yemeyerek bu günlere geldiğini biliyorsun değil mi ?
Eğer biliyor ve bu lafı ettiysen hayatta senin başardığın ne var ?
Organize bir ses yükseltmesinde anında yangıncı bunlar kulübü karıştırıyor diye insanların başını sizler eziyorsunuz.Hayatın her alanında daha iyisini isteyenin sesi kesilmeye çalışıldıkça vasata alışıyoruz.
Kulübün mali şartları belli ama 1.5 senede olayı buraya getiren yönetimin kendisi.Gomis olayı ile başlayıp diagne ile süregelen sürecin baş sorumluları kendileri.Şu anda bunu çözmesi gereken yine onlar.Biz bunu dile getirince ağlayan çocuk oluyormuşuz size göre
Neyle geldiyse geldi ne alakasi var baba parasi yemedi diye iyi transfermi yapiyo anlamina geliyo futbolun F sini bilmeyen adam transfer yapmaya gidiyo olacak is degilDalga geçtiğin adamın 0 dan baba parası yemeyerek bu günlere geldiğini biliyorsun değil mi ?
Beyler gelişme yokmu gene ?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
öyleyse yiyeceği küfürlere hazırlıklı olsun 6222 futbolcusufalcao yeni kontrat koparmak için bizi kullanıyor gibi geliyor ama hayırlısı.
Sadece başarılı insanlar eleştirebilir diye saçma bir görüş mü olur yav.
Adamın bir şey başarıp başarmamasından sanane.
Albayrak isterse dünya zengini olsun ancak 2 transfer dönemi boyunca 1 tane forvet alamamak herhangi bir İNSAN için zor bir şey.
Haklısınız ben de sizin aracılığınız ile burada şikayetlerini dile getirenleri kalıplara sokmaya çalışanlara sitem ettim.Fikir çatışması saygılı olduğu sürece bize zarar vermez ama kimseyi kendi fikrinin mensubu değil diye dışlamamak lazım.İyi günlerNe ezmesi yahu, burdaki ortama yapıcı bir öneri vermeye çalışıyorum. Madem böyle olmasını istemiyorsunuz, şikayet etmek yerine neden bir şeyler yapmıyorsunuz diye soruyorum. Yalnız sana sormuyorum yanlış anlama, senin aracılığınla böyle olmasını istemeyen çoğunluğa da söylüyorum. Uyarın o zaman yönetimi, memnun olmadığınızı daha etkili şekilde dile getirin. Tekrar söylüyorum ben bir biz'e ait değilim. Üslubum sert gözükmüş olabilir ama gayet iyi niyetli bir öneride bulunup burdaki ortama katkı vermek istedim sadece. Sevgiler herkese![]()
Evet saglik kontrolleri okeyBen yedder bugün açıklanacakmış
Evet ben falcaonun cumaya kadar açıklanacağını düşünüyorum.Ondan sonra inşallah 6 numara işine yoğunlaşılırEvet saglik kontrolleri okey
Falcao bununla bagimli dediler. O zaman yarin gelmeli Falcao
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Neyle geldiyse geldi ne alakasi var baba parasi yemedi diye iyi transfermi yapiyo anlamina geliyo futbolun F sini bilmeyen adam transfer yapmaya gidiyo olacak is degil
Diagne ile de dalga gecmeyin ozaman bundan sonra elestirmeyin adam hic baba parasi yememis zor günlerden gecip kendi emeyi ile bu günlere geldiDalga geçtiğin adamın 0 dan baba parası yemeyerek bu günlere geldiğini biliyorsun değil mi ?
şu kalplerden biri falcao digeri nzonzi