Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B00DCE7D-889F-4DC9-AD2B-D6B17A532A55.webp

Bu yönetimden daha iyisi varsa zamanında korkaklık etmeyip ben de adayım deseymiş de başa o geçseymiş, şimdi başa geçmek marifet değil bu bir.

Network, oyuncu havuzu falan diyorsan bunların en alası Fener'de Comolli'de şuan ama gördüğün üzere bir bok olduğu yok kurdukları takımdan, millet keriz değil öyle ihtiyacı olan kaliteli oyuncuları bu piyasada 5-10 milyona verelim veya 1-2 mikyona kiralayalım desin.
Büyük takımların yedek oyuncularını kiralamak da sizin sandığınız kadar kolay değil, adamlar rotasyonda kullanırım ben bu oyuncuyu ihtiyacı olan bonservisiyle alsın diyor, bu adamı 2-3 milyona kiralayacağım da gidip yerine adam mı bulacağım derler
Büyük takımların kadroya almadıkları oyuncuları bile almak ve kiralamak kokay değil. Premier Lig Şampiyonu olan takımın aldığı yayın geliri Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olan takımınkinden daha fazla, yani Chelsea 30 milyona Bakayoko'yu alıyor ve bu adam elinde patlıyorsa 1,5-2 milyon euroya Gs'ye kiralayalım da şampiyonlar ligi oynayıp parlasın sonra da satarız birine , hem oyuncunun maaşından da kurtuluruz diye düşünmek zorunda değil, bekletir oyuncuyu aha Monaco ve ayarında bir takım talip olur 20'ye satar gider. 10 milyon euro zarar umurlarında olmaz, anca çoğu ligde transfer dönemi kapandığı zaman Bakayoko takımda yer kaplayıp 4 milyon maaş alacağına bari Gs'ye kiralayalım derler, bunun için de son güne kadar bekletirler.

Adam kiralamak da satın almak da hele bu devirde bu piyasada kolay değil, Network dediğin şey ile şuanda tanındık oyuncu olarak anca Benzia, Moses gibi ilk başta iyi transfer sanılan ama sonra çöp olduğu ortaya çıkanları kadrona katarsın,

Eğer ki oyuncu ağımızdan scout transferi bulup alalım ucuza, Benfica ve Porto olalım diyorsan da gördük iki maçla Marcao ve Luyindama'nın yarım sezonluk performansını nasıl unuttunuz, Oturduğun yerden klavyede yazı yazarak olmaz bu işler bu da iki.

Şampiyonlar Ligi'ne gittiysek bu Mustafa Cengiz sayesinde oldu, gidemeseydik şimdi fbjk gibi 200-300 milyon zarar edecektik. Ffp ile yırttık, ŞL'ye gidip hiçbirşey yapamadan geldik de 30 milyon artıya geçtik.

Biz geçen sene takım olarak çok kötüydük Shalke gibi bu sene rezilleri oynayan takım orta sahamızın içinden geçti ve siz bunu sadece forvet eksikliğine bağladınız ya tartışmaya bile girmemem lazımdı. Şunu anlayın artık o takımda Gomis olsa gruptan yine çıkamayabilirdik, kendi sahamızı geçemiyorduk bazen Avrupa'da. Dursun her geçen sene fiziksek olarak düşüş yaşayan oyuncular getirdi 2017-2018 sezonu gibi olmayacaktı asla Gomis kalsaydı bile.

Buna ek olarak yönetimin forvet almaması da Diagne'ye 13 basması da kendi hatasıdır ama siz bunu 1 senedir 350 milyar kere dile getirince fark ettiyseniz hiçbir şey değişmiyor. Falcao neden bu kadar uzadı vermiyorlarsa alternatiflere yönelsinler diyip yangın çıkarmak normaldir, kimse de bişey demez ama şu Ffp başımızdayken her ota yangın yapamazsınız, şuraya bir sürü kişi duyum, haber ve adam akıllı yorum okumaya geliyor, kendinize saklayın bazı şeyleri.

Son olarak da Mustafa Cengiz yönetimi şuanda giderse yerine Dursun Özbek'in geleceğini hatırlatmak isterim. Öyle beceremiyorlarsa gitsinler, Dursun'dan sonra geldiler diye hep destek verecek değiliz her hatalarına göz yumacağız demekle olmuyor bu işler, şu durumda Cengiz giderse Özbek gelir, artık hayalinde Ali Fatinoğlu mu var Ünal Aysal mı var ben bilmem ama GEL-MEZ-LER, DURSUN GELİR. Bu da 4.
Zamanında aday olmamış biri çıkıp aday olamıyor mu?Yani koskoca Galatasaray kulübünde Mustafa Cengizden baskasi yok mu diyorsunuz?İlla birileri çıkacaktır onlar da beceremezse gidecektir.

Kimseye biat etmiyorum kimseci değilim bunu belirteyim.Ben kulüp başarısını düşünen göze hoş gelen futbol ve bunu yapabilecek futbolcular isteyen öylesine bir taraftarim.Ben istedim diye gitmezler zaten.

Ben Galatasaray taraftarının gündeme gelmese falcaoyu alın veya bakayokoyu alın diye bu kadar baskı yapacağını dusunmuyorum.Diger rakiplerimizlere göre realist düşünüyoruz genel olarak.Sizin dediğiniz gibi büyük kulüplerin artıklarını alalım diye bir beklentim yok onlar iyice vazgeçsin biz son günde alırız bir mantikdir ama bonservisiyle alamayacagin için verim alamazsın belli kariyeri olan oyuncudan.Ornekleri bizde de mevcuttu istersen yazarım uzatmayayim.

Scout transferine laf edecek kişi kulüp menfaatlerini dusunmuyordur.Keske tüm takım marcao gibi olsa.Keske lensdeki on liberoyu Mehmet ozcani alıp orta saha işini kapatsak.Ben günlük performansa göre yorum yapmam topçu gommem ha o gün kötüdür eleştirilir ama satilsin bundan bir yol olmaz denmez.

Geçen sene forvet olsa cikmistik gruptan.Porto maçını aliyordun zaten eren yerine ayağı olan biri olsa.Kaliteli forvet oyununa yüzde 15-20 etki eder takımı rakip sahaya yıkar iki kişiyi sırtına alır alan açar.Eren hiçbirini yapamadı.

Ne yazıp yazmayacagima karar verecek kişi yine benim.İstersem yangın da yaparım istersem sakin kalır beklerim.Benimle alakalı rahatsız olan varsa engeller gecer.Ben sürekli olumlu yazanlara takilmiyorum bana laf soylemedikce.

Son olarak o zaman dursun Özbek ölene kadar bunlar basimizda kalsın yoksa giderlerse dursun gelecek.

Edit:marcao kilo vermeli bence tek sorunu aşırı kilo ve özgüveni bize para kazandırarak gidecektir.

XT1650 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Nerden biliyosun bilmediğini, o kendine gelen bilgiyi paylaşıyor. Falcaoyu o getirmiyor ya. Size göre hiçkimse bişey paylaşmasın tabi.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile
Kendine gelen bilgi yanlismis bu bilmiyo anlamina gelmiyomu bilseydi 2-3 güne gelirdi hayret ya :D hanki yüzle gelecekki zaten bukadar insan güvendi adama 100% kesin olmadan aciklama yapmiyomus güya :D

mehmet özcanı bari rakipler kapmasa avrupaya gitse çocuk bizim uyusuklar zaten alamıyacak

Ulan Apo olan iside bozmaya sirf fotograf cekilmeye gitmisin oraya Birak su trasfer islerini artik millet hakli yani

Mustafa Cengiz yönetimi, Alp Yalman’dan sonra Galatasaray’ın başına gelmiş tek düzgün yönetimdir.

Transferi beceremiyorlar doğru, çok daha iyisini yapan gelebilir o da doğru, ama tüm resme baktığımızda:

1. Öyle ya da böyle 2 senede 2 şampiyonluk.
2. Şirketi ilk defa kara geçirmek.
3. Bu zorluklar içinde canla başla çalışacak kendi klasmanında dünyada tek teknik direktör Terim’e tam anlamıyla sahip çıkmak.

Yukarıdakilerin hepsini yapıp üstüne bir de transferi becerebilecek bir yönetim varsa buyursun gelsin!

Yok kulübü batırıp 3 tane transfer yapacaklarsa uzak olsunlar, durum bu kadar basit.

Buradan atıp tutmak kolay, mesele sürdürülebilir başarı. 5 sene böyle devam edelim, FFP bitsin, gelirlerimiz artsın, o zaman gelenleri alkışlarız hep beraber ama asıl kahramanlar şu an burada, şu an bu mücadeleyi verenler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt