Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu nasıl oluyor ben de anlamıyorum cidden. 30 gollü rekor kırmış gol kralı Diagne'ye doğru düzgün teklif yok. Elmas'a Jailson'a nasıl bu paralar veriliyor inanılmaz cidden.
Menajer + Sportif direktör bağlantıları.

Dünyada ederinden çok daha fazlaya gerçekleşen çoğu transferin sebebi isteyen takımların seviyesinin yanında, menajerler ve sportif direktörlerdir artık diğer bir sebep de epl oldu.

Ben de niye her pahalı oyuncuya kurtarıcı, şapkadan tavşan çıkaran gözüyle bakıldığını anlayamıyorum.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Burada kurtarıcı falan değildi pahalı, yüksek bonsevis verdiğin oyuncuların ekstra katkı vermesini , kalitelerini ortaya koymalarını beklemek gayet normal bir durum.Hem bonservis hem yıllık ücret kazançlarına baktığın zaman fark yaratmalarını beklersin.

Arkadaşlar Haldun Üstünel'i bizler tekrardan bu kulübe kazandırmalıyız. O dönem Adnan Polat olacak 6222 kendisinin önüne geçtiği için dönemin en lanet yöneticilerinden Adnan Sezgin ile resmen bastırdılar. Mustafa Cengiz yönetimi maddi olarak çok güzel işler yapıyor. Haldun Üstünel'i bu yönetimde mutlaka yer aldırmamız gerek. Sesimizi nasıl duyurabiliriz ki ?

Diagne kalırsa, Belhanda satılır. 2 orta saha kiralanabilir. 2 hafta kaldı transfere artik uyumasa da iş yapsa yönetim. Bayrami zehir ettiler bize falcao muhabbeti ile.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adam gibi açıklama yapmadıkça primciler için dezenformasyon daha kolay oluyor, ondan sonra "Taraftar baskısı". Adam akıllı şu, bu deseler millet senaristliği bırakır

Haldun Üstünel cidden çok iyi olurdu be. Taraftar nezdindeki popülaritesi Adnan Polat'ı geçtiği için haksız şekilde alaşağı edilmişti adam. Karizması, diksiyonu ve iş bitiriciliğiyle gerçek bir transfer sihirbazıydı.

minibusculukten_zirveye_giden_yol_h17167.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt