Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
istifa diyenlere katılmıyorum, öyle basit gitmesinler, bunlar ıslıklarla, hakaretlerle gönderilmeyi hak ediyorlar.

daha gecen sezon koskoca Galatasaray sezona forvetsiz başladı bundan daha kötü ne olabilir ki derken, bu sezona ön liberosuz, forvetsiz, sponsorsuz ve eksi bakiye ile başlıyoruz. En aptal insan bile hatasından ders alır siz ne kadar yüzsüzsünüz.

yılda telekoma belkidr 3 5 maç giden klube tek katkısı belki bir forma almak olan kişilerin iyi veya kötü bu klübe hizmet eden etmeye çalışan Galatasarayliligindan kimsenin şüphe duymadığı adama soytarı demeye hakkı var mı ?

Raporladım renktaş sende raporla sabahtan beri hakaret edip duruyor

EB257uRWsAMw7CY

Evet Falcao özel uçakla geliyor

Falcao gelmedi ona mı üzüleyim yoksa onyekuruyu bu dümbükler aldı ona mı üzüleyim.

biz falcaoyu ve ortasahayı nedne istiyoruz

diagne kalsa ve donkun yanına ucuzundan bir adam sıkıştırılsa şampiyon olamayacakmıyız

beyler sakin olup seviyenizi koruyun sohbet edelim diye giriyoruz da foruma, siz .... çıkardınız.
Galatasaray başkanına "omurgasız" gibi hakaretler edemezsiniz. Eleştirmek ayrı hakaret ayrı.

Taraftarın sabrı bitti. Taşması için tek bir damla gerekiyor. Kopacak tufanda kim gider kim kalır orasını yönetim düşünsün.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt