Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Twitter tt çalışması yapılıyo bu işin istifa istemeye kadar gider. Abdurrahim istifa etsin umrumda olmaz hadi Cengiz de istifa etsin. Kulüp bu sefer kimin ellerine geçecek? Yangın çıkaralım derken ormandan olucaz.

Cagne'ye 10 verdiysek niye 13 milyona satmak için diretiyoruz?10 verene direkt satardık.Cengiz'in açıklamasında da bir gizlilik olduğu belli.FFP'ye uydurmak için KAP'a bildirmediler muhtemelen.

Bu ne
IMG_20190813_194806.webp

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

2019’dayız hocam. Muhabirin attığı twitin ayrıntıları için “acaba köşesinde ne yazmış” diyerek gazete alan bir kişi yoktur 80 milyonluk ülkede. Türkiye’de matbu gazetecilik öldü; kabullenin!

Haklisin, yanlis yönde kurguladim. Kâğıt ve basım işi bitti artik. Lakin internet uzerinden calistiklari gazetelere tiklama getirmek icin bu tweetlerin atildigini dusunmeden edemiyorum.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, "Galatasaray şampiyon olursa Kasımpaşa'ya 3 milyon euro bonus ve Diagne'nin bir sonraki satışından da %25 (kardan) pay verilecek" haberi hakkında bugün açıklama yaptı.
Kasımpaşa ile Diagne'nin transferi için özel bir anlaşma yapıldığını ifade eden Cengiz, "Diagne ile Kasımpaşa ile özel bir sözleşme yaptık, mahramiyet olduğu için bunu açıklayamıyoruz. Kişiye sormuşlar, kişi kendinden bilir demiş. Ben söylenenleri duydum. İstenen istediği algıyı yaratsın, Galatasaray asla bir hile yaparak bir şeyler kazanmaz. Bizim aklımıza gelmeyen şeyler! Şampiyonluk primi var, Kasımpaşa bize yatacak. Bunları düşünen insanlar kendisine ihanet etsin" dedi.
Burda şimdi 3 milyon olayını yalanlıyor başkan işte.

Cagne'ye 10 verdiysek niye 13 milyona satmak için diretiyoruz?10 verene direkt satardık.Cengiz'in açıklamasında da bir gizlilik olduğu belli.FFP'ye uydurmak için KAP'a bildirmediler muhtemelen.
13+kdv ile 15 civari ediyordu. Apo da telde işletilirken 15m euro istiyordu. Sonra zaman geçtikçe fiyat düşürmeye başladılar. Benim haberlerin dogrulugundan zerre suphem yok.

Gidip resim çekildiysen bir oyuncu ile onu KAP'a bildireceksin, yıldız getireceğiz diyorsan getireceksin, şeffaf olacağız diyorsan şeffaf davranıp bizleri bilgilendireceksin basit hatalar ile kimsenin Galatasaray'ın marka değerini düşürmeye hakkı yok ! #AbdürrahimFalcaoNerede

Kasimpasa ile özel bir anlasma yaptik diyor. Ekstra bonustan baska ne olacak bu.

Fenerin yaptığı gibi sponsorluk olmayacağına göre ya oyuncu paylaşımı, kiralama kolaylığı gibi bir anlaşmadır, yada en kötü ihtimalle kulüp kasası haricinde bir ödeme olabilir.
Sonuçta diğer arkadaşlar haklı, KAP ta ne yazıyorsa onu baz alırız. Siz hiç bir fenerliyi duydunuz mu vedata 5milyon verdik diyen?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt