Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cagne'ye 10 verdiysek niye 13 milyona satmak için diretiyoruz?10 verene direkt satardık.Cengiz'in açıklamasında da bir gizlilik olduğu belli.FFP'ye uydurmak için KAP'a bildirmediler muhtemelen.
Kap açıklaması yapmayarak FFPden kaçamazsın. Kulübün açıkladığı esastır, 10 yazıyorsa 10.

Kuşlar bize gülüyor yok bizimle dalga geçiyor bilmem ne bunları diyorsunuz tag açıp yüklenelim diyorsunuz kusura bakmayın da siz kendi kendinizi gülünç duruma düşürüyorsunuz.

Fenerin yaptığı gibi sponsorluk olmayacağına göre ya oyuncu paylaşımı, kiralama kolaylığı gibi bir anlaşmadır, yada en kötü ihtimalle kulüp kasası haricinde bir ödeme olabilir.
Sonuçta diğer arkadaşlar haklı, KAP ta ne yazıyorsa onu baz alırız. Siz hiç bir fenerliyi duydunuz mu vedata 5milyon verdik diyen?

Fener beni ilgilendirmiyor. Ben bize bakarim gerisi umrumda olmaz.

Yuto yanginci tayfayi burda sakin olmaya davet ediyor rengolar. GSC sabirli olsun, elimizden geleni yapip herkesi ust uste koyup ayni tarifeyi uygulayacagiz diyor. Samuraya kulak verelim.

EB3VQ6hXUAEONSq.jpeg.webp

Kuşlar bize gülüyor yok bizimle dalga geçiyor bilmem ne bunları diyorsunuz tag açıp yüklenelim diyorsunuz kusura bakmayın da siz kendi kendinizi gülünç duruma düşürüyorsunuz.

Kuşlara sokayım lig başlıyacak 2 mevki bom boş , sponsor yok hala kuş diyorsunuz asıl gülünç sizsiniz bu durumda

Gomis satıldı, yerine adam alamadınız. Ndiaye satıldı yerine adam alamadınız. Fernando satıldı yerine adam alamadınız. Diagne13 milyon verdiniz 30 gol atmış adamı satamadınız. Siz 2 sezondur beğenmediğiniz dursun özbeğin kurduğu takımla şamiyon oluyorsunuz #AbdürrahimFalcaoNerede

Hiç bir olayda tek kişi sorumlu olmaz.Neymiş ligin gol kralını satamamışlar.Abi gol kralı dediğiniz adama sosyal medyada sabah akşam küfürleri kim yazdı.Medya oyuncuya çöp derken kim karşı çıktı.Diagne olayında herkes suçludur.

Mehmet Özcan için yalanlama yapıp Falcao için yapmamamın 2 açıklaması var
1-Transfer bitti
2-Transfer yattı ama taraftarın yangın çıkarmasını istemiyorlar
3.'sü zaten olmaz heralde ya. Espn falan yazdı o kadar. Hala görüşmüyoruzdur. Ya transfer bitti ya masadan kalktık artık.

Sabır zero bizim türk milletinden vallahi.

Şurada transfer dönemin bitimine ne kaldı zaten. Gerekli oyuncular alınamazsa tepkini o vakit verirsin. Sonra panik halde son dakikada diagne gibi bombayı buluyoruz bu tür baskılardan sonra

bu işi çözse çözse bir çitadan bile daha hızlı olan henry onyekuru çözer
1565715350839.webp

Kap açıklaması yapmayarak FFPden kaçamazsın. Kulübün açıkladığı esastır, 10 yazıyorsa 10.

Fener çoğu transferlerinde hiçbir şey açıklamadan kaçtı bu sezon.UEFA bu işi biraz saldı yönetim değiştikten sonra.

Ben 10 olduğuna inanmıyorum.Hatta Murat Kara'nın dediği gibi haberlerin doğru olduğuna emin gibiyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt