Bunun menajeri davila denen puşt degil miydi
Bende öyle biliyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunun menajeri davila denen puşt degil miydi
Galatasaray'ı her daim karıştıran prim meraklısı birisi Barış Cenk Akkaya ismini duydukça sinirim tepeme çıkıyor.
Falcao transferi bence normal ilerliyor bizim gibi kulüp için ama genel transfer politikamız pek İyi değil planlama konusunda.Objektif olan taraftarımıza soruyorum
Yarın kap geldi diyelim peki siz bu transfer olaylarının iş bilir bir şekilde gerçekleştiğini düşünüyor musunuz? Transfer süreci takım yönetimi böyle mi olmalı sizce?
#galatasarayyüksekhızlıtrendirmagürüsdeğil
Antudaki yozgatlı sen misin yoksa ? Yorumlar, mantık, tarz birebir örtüşüyorFenerli olsan 7/24 Ali K. övecek potansiyelin var
istifa çığlımızı dünyaya duyuruyorum renktaş
sen ne alemdesin darlığın geçtimi
Güzel.hemen kanka olmuşlar.donk bunu bi güzel rehabilite eder
RVP yi gelmeden önce pek takip etmediğinden olabilir belki. Bitik diye yazdım rvp ile ilgili ismi fenerle anılmadan öncesinde üstelik.Falcao inşallah bizim RvP miz olmaz.
O herif fbye gelince 50 gol atar demiştim kendi kendime...
Sonuçta sadece Azize yengeye gol attı...
Onu paylaşma, bunu paylaşma, bu kolpacıi şu yalancı. Resmi sayfa sessiz, muhabirler yer altına çekilmiş. Neyi konuşup yorumlicaz o zamanFutbol arenayı paylaşmayalım
Tanımıyorum herifi videosunu paylaşmak için gönderdimŞu trolün tweetlerini paylaşmayın Allah aşkına.
Kendisi kolpacı duyumcu ne iş yaptığı belli olmayan muhalefetin trolü..