Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray'ı her daim karıştıran prim meraklısı birisi Barış Cenk Akkaya ismini duydukça sinirim tepeme çıkıyor.

bu dallamanın tweetleri retweet eden başka bir hıyar çıktığı için zoraki takip ediyorum. Bir kaç tweet öncesinde "Falcao GS de" diyor ondan sonrakinde bu transfer için "Mösyö mendese ne kadar verdiniz açıklayın" diyor. şimdide transfer nerede minvalinde yazmış. Adam yavşaklığın kitabını yazıyor.

Objektif olan taraftarımıza soruyorum

Yarın kap geldi diyelim peki siz bu transfer olaylarının iş bilir bir şekilde gerçekleştiğini düşünüyor musunuz? Transfer süreci takım yönetimi böyle mi olmalı sizce?
Falcao transferi bence normal ilerliyor bizim gibi kulüp için ama genel transfer politikamız pek İyi değil planlama konusunda.

1565717905298.webp

Madem 6 numara alamıyorsunuz,Fernando’yu neden gönderiyorsunuz? Böyle amatör kadro mühendisliği mi olur ya !Sevilla’nın 20 ortasahası var.Banega’yı vermiyor.Siz ise eldeki tek 6 numarayı gönderiyorsunuz! Çıldırıcam ya!

GS Store bayi çalışanları emin olun bizden daha az bilgi biliyordur. Kar etmek, daha fazla müşteri çekmek için böyle bir yola başvurulmuş.

Beyler yarın İstanbul yeni Havalimanına iniyorum Antep'e aktarma yapmadan türk hattı almak istiyorum. Türkcell in hangi paketini alayım 2 haftalık kullanım için. Arama pek olmaz daha çok WhatsApp yazışma ve arama için.

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Evet her gun aksama dogru gerceklesen falcao transferi bugun gecikince twitterda isyan baslamis.

Falcao inşallah bizim RvP miz olmaz.
O herif fbye gelince 50 gol atar demiştim kendi kendime...
Sonuçta sadece Azize yengeye gol attı...
RVP yi gelmeden önce pek takip etmediğinden olabilir belki. Bitik diye yazdım rvp ile ilgili ismi fenerle anılmadan öncesinde üstelik.

Bu adamın saçları boşuna beyazlamadı. Çok büyük sağlık sorunları ile uğraştı ki hayatı sonuna kadar sorun yaşayacak bu konularda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt