Hakan Türkoğlu
Parçalı Üye
- 2 Nisan 2011
- 3.771
- 3.952
- 1.413
Ben Yedder'in sağlık kontrolü bitmiş, resmi açıklama bekleniyormuş.
@Tanziloic
@Tanziloic
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vallahi yönetimi beklemene gerek yok rengo.. benim en sevdiğim şeylerden birisi gece karanlığında denize girmek. Şahane birşey.. keşke yerinde olsam
tam yeri tam zamanıBu iş istifa istemeye kadar gider dedim. Bizim taraftar kadar ne yaptığının farkında olmayan başka bir güruh yok. Çok seviyoruz, sevgimiz öldürüyor bu kadar net. Şimdi bu istifa talebinin yeri zamanı mı? Akbabalar tepemizde dolanırken yapılacak iş mi bu?
Asıl yangıncı geldiArkadaş yazmayım yazmayım diyorum da .. yıllardır şu forumu takip ederim yeri geldi aktif bir şekilde nöbet tuttuğumuz geceler oldu .. birçok oyuncu geldi gitti de şu son iki senedir forvet mevkisi için olanlar hiçbir zaman olmadı ya.. Erkenden yargılama yapmak istemiyorum şahsım adına süreç devam ediyor ama bu kadar amatörlük gerçekten yakışmıyor Galatasaray’ımıza. Ayıptır ya. Modeste olayı , Eren’le şampiyonlar ligine başlamak , devre arası 1 ay boyunca bir santrafor alamayıp gidip 5 milyon etmeyecek adama dünyaları vermek.. Ve son falcao olayı. Ne diye fotoğraf çektirdin de ne diye bunu sızdırdın .. bunu o kadar merak ediyorum ki .
Arkadaş yazmayım yazmayım diyorum da .. yıllardır şu forumu takip ederim yeri geldi aktif bir şekilde nöbet tuttuğumuz geceler oldu .. birçok oyuncu geldi gitti de şu son iki senedir forvet mevkisi için olanlar hiçbir zaman olmadı ya.. Erkenden yargılama yapmak istemiyorum şahsım adına süreç devam ediyor ama bu kadar amatörlük gerçekten yakışmıyor Galatasaray’ımıza. Ayıptır ya. Modeste olayı , Eren’le şampiyonlar ligine başlamak , devre arası 1 ay boyunca bir santrafor alamayıp gidip 5 milyon etmeyecek adama dünyaları vermek.. Ve son falcao olayı. Ne diye fotoğraf çektirdin de ne diye bunu sızdırdın .. bunu o kadar merak ediyorum ki .
Zulfo ağa paylaşmak yasak mı değil mi?
Ailtonun abisi miAradığımız forvet
![]()