Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bari Monaco Ben Yedder'i alsın da sonra Falcao'yu veriyor mu vermiyorlar mı öğrenelim. Icardi ve Batshuayi de konuşuluyor Ben Yedder yanına ya da Falcao kalacak ihtimal olarak. Monaco açıklasın da adamların tavrını görelim bırakacaklar mı bakalım Falcao'yu. İkinci bir forvet daha almalırını bekleyemeyiz artık, olmadıysa alternatiflere yönelmek lazım olacak.

Bu kadar yangının nedeni belirsizlik şuanda, hiçbir şey net değil.

Ndiaye ile nzonziyi kiralayin ona da raziyim
Gittikce seviyeyi dusuruyorum
İs mehmet topalla mahmuta kadar gitmesin de

Arkadaş yazmayım yazmayım diyorum da .. yıllardır şu forumu takip ederim yeri geldi aktif bir şekilde nöbet tuttuğumuz geceler oldu .. birçok oyuncu geldi gitti de şu son iki senedir forvet mevkisi için olanlar hiçbir zaman olmadı ya.. Erkenden yargılama yapmak istemiyorum şahsım adına süreç devam ediyor ama bu kadar amatörlük gerçekten yakışmıyor Galatasaray’ımıza. Ayıptır ya. Modeste olayı , Eren’le şampiyonlar ligine başlamak , devre arası 1 ay boyunca bir santrafor alamayıp gidip 5 milyon etmeyecek adama dünyaları vermek.. Ve son falcao olayı. Ne diye fotoğraf çektirdin de ne diye bunu sızdırdın .. bunu o kadar merak ediyorum ki .

Bu iş istifa istemeye kadar gider dedim. Bizim taraftar kadar ne yaptığının farkında olmayan başka bir güruh yok. Çok seviyoruz, sevgimiz öldürüyor bu kadar net. Şimdi bu istifa talebinin yeri zamanı mı? Akbabalar tepemizde dolanırken yapılacak iş mi bu?

Fernando satilali 1 ay oldu hala yerine adam alinmadi. 3 gün sonra lig basliyor.

Aradığımız forvet
images

Arkadaş yazmayım yazmayım diyorum da .. yıllardır şu forumu takip ederim yeri geldi aktif bir şekilde nöbet tuttuğumuz geceler oldu .. birçok oyuncu geldi gitti de şu son iki senedir forvet mevkisi için olanlar hiçbir zaman olmadı ya.. Erkenden yargılama yapmak istemiyorum şahsım adına süreç devam ediyor ama bu kadar amatörlük gerçekten yakışmıyor Galatasaray’ımıza. Ayıptır ya. Modeste olayı , Eren’le şampiyonlar ligine başlamak , devre arası 1 ay boyunca bir santrafor alamayıp gidip 5 milyon etmeyecek adama dünyaları vermek.. Ve son falcao olayı. Ne diye fotoğraf çektirdin de ne diye bunu sızdırdın .. bunu o kadar merak ediyorum ki .
Asıl yangıncı geldi:)kardeşim nerdesin sen ne zamandır

images (6).webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt