Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bizim barçayla hiç bir alanda kıyaslanmamamız lazım eşdeğer hiç bir yanımız yok bu doğru. ancak barça harika adam bakıyor biz kötü bakıyoruz gibi bir algı da hoş değil. arada çürük çarık çıkacaktır her takımda. biz kısıtlı bütçeyle iyi ama illaki bazı konularda eksik adamlar bulabiliyoruz. adamlar 10 yılda trasfere harcadığımızı tek adama veriyor olacak o kadar.
Isterse bedava olsun karaktersiz oyuncuyu takima.sokmayacaksin sonra gondermeye calisirsin nokta

IMG_7575.webp

Ne yahu bu?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mehmeti paramız olmadığı için değil çarçur etmemek için almıyoruz
Çarçur etme derken oyuncuyu kötülemek için söylemiyorum
Demek ki Fatih hoca sisteminde istemiyor

ben farklı düşünüyorum. bence bunlar bonservis dengesinde zaten eksideyden daha fazla aşağı düşmek istemiyorlar.

hal böyleyken birini satmadan kimseyi almak da istemiyorlar. ama kimseyi de satamıyorlar.

yani nereden tutsan elinde kalan bir durumun içindeyiz. sonumuz hayrola

Milelt yonetim kar acikladi diyo iki senedir ffp uyuyorlar ve Sampiyon oluyoruz yani bunu hangi yonetim olsa yapar. Bu Mustafa Cengizin bu kadar begenilmesini anlamiyorum Ayni Unal Aysalin begenilmesi gibi ikiside Hocanin sayesinde basarili oldu.
Ünal Aysal döneminde yabancı sınırı vardı.Ve ona rağmen iki defa gruptan çıktık ve bir çeyrek final oynadık.Drogba Sneijder gibi oyuncuları izledik.Hataları elbet oldu.Yerli transferler saçma sınır yüzünden yapıldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt