Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1141536997.jpg.0.jpg

Biz 6 no bekliyorduk. 42 nerden cikti ?????

Evet bencede uyuşmuyor.Ben yederi bilmiyorum ama diğer isimlerin futbol aklı falcaonun çeyreği etmez.
Oyun stilinden bahsediyorum. Ayrica bunlar gerçekten çift forvete geçecekse orta sahadan bir adam feda edecekler. Son maçta bir stoper ve bir Sol beki DOS oynatmislar zaten. Adamlar neden çift forvete geçsin ki?

Ben olsam bonservisli saglam bir orta saha daha alirim.

Orta sahada biri sakatlansa alternatifin yok. Ayrica 3lünün 2si kiralik ve seneye olmayacaklar.
Evet ama onun için önce Diagne gitmeli süreç iyi yönetilemedi bu adam kaldığı her dk panik yapıyoruz doğru düzgün hareket edemiyoruz. Nzonzi gelip Diagne de giderse Mehmet Özcan ve genç bi forvet yada ileride para kazanabileceğimiz bir forvet diyeyim kesinlikle alınır. Mitro da gidecek bence

Evet, Nzonzi'nin menajer transferi oldugu kesin cünkü fb'ye de önerilmisti muhtemelen.

Eger gercekten transfer listemiz vardi ise (ki ben buna kesinlikle inanmiyorum) Diagne'nin gitmemekte direnmesi ile zaten bütün planlar suya düsmüstür.
hayır öyle bir şey yok sallamayın,temmuz başında dış basında yazıldı bize,bizi reddetti ama şuan talibi çıkmadı alıyoruz takip etmeden bilip bilmeden yorum yapmayın

hayır öyle bir şey yok sallamayın,temmuz başında dış basında yazıldı bize,bizi reddetti ama şuan talibi çıkmadı alıyoruz takip etmeden bilip bilmeden yorum yapmayın
Nasil yok yav yabanci kaynaklar daha dün yazdi fb'yi reddetti ama GS'ye gidecek CL faktörü vs diye. Millete "sallamayin" demeden önce bir arastirin.

monaco forvetini açıkladı ya bol bol duyum gelir..Akşam buralar yangın yeri gbi olacak sanırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt