Attila Arslan
10 Numara!
- 12 Ekim 2014
- 15.235
- 3.895
- 968
Valla mi nerde????Yedder 9 numarayı almış diyorlar

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla mi nerde????Yedder 9 numarayı almış diyorlar

adam konyali cikti...Biz 6 no bekliyorduk. 42 nerden cikti ?????
seref aydin nzonzi bitti diyor. topal da gelecekmis muhtemelen
Yine patlarseref aydin nzonzi bitti diyor. topal da gelecekmis muhtemelen
Oyun stilinden bahsediyorum. Ayrica bunlar gerçekten çift forvete geçecekse orta sahadan bir adam feda edecekler. Son maçta bir stoper ve bir Sol beki DOS oynatmislar zaten. Adamlar neden çift forvete geçsin ki?Evet bencede uyuşmuyor.Ben yederi bilmiyorum ama diğer isimlerin futbol aklı falcaonun çeyreği etmez.
Evet ama onun için önce Diagne gitmeli süreç iyi yönetilemedi bu adam kaldığı her dk panik yapıyoruz doğru düzgün hareket edemiyoruz. Nzonzi gelip Diagne de giderse Mehmet Özcan ve genç bi forvet yada ileride para kazanabileceğimiz bir forvet diyeyim kesinlikle alınır. Mitro da gidecek benceBen olsam bonservisli saglam bir orta saha daha alirim.
Orta sahada biri sakatlansa alternatifin yok. Ayrica 3lünün 2si kiralik ve seneye olmayacaklar.
adam konyali cikti...
hayır öyle bir şey yok sallamayın,temmuz başında dış basında yazıldı bize,bizi reddetti ama şuan talibi çıkmadı alıyoruz takip etmeden bilip bilmeden yorum yapmayınEvet, Nzonzi'nin menajer transferi oldugu kesin cünkü fb'ye de önerilmisti muhtemelen.
Eger gercekten transfer listemiz vardi ise (ki ben buna kesinlikle inanmiyorum) Diagne'nin gitmemekte direnmesi ile zaten bütün planlar suya düsmüstür.
seref aydin nzonzi bitti diyor. topal da gelecekmis muhtemelen
Seneye o iki kiralık oyuncu gidince ne yapacağız o zaman? Mecbur aldığımız forveti satıp ortasaha alacağız.Nzonzi de kiralık geliyorsa ve Diagne satılırsa parayı forvete gömecekler. Samatta-Falcao ikilisi için şartlar zorlanabilir
Nasil yok yav yabanci kaynaklar daha dün yazdi fb'yi reddetti ama GS'ye gidecek CL faktörü vs diye. Millete "sallamayin" demeden önce bir arastirin.hayır öyle bir şey yok sallamayın,temmuz başında dış basında yazıldı bize,bizi reddetti ama şuan talibi çıkmadı alıyoruz takip etmeden bilip bilmeden yorum yapmayın
Büyük ihtimal öyle düşünülüyor renktaş gerçi Diagne'yi de satarız para boşa gitmesin diye almışlardı ama Ağustos ortasına geldik adam hala takımdaSeneye o iki kiralık oyuncu gidince ne yapacağız o zaman? Mecbur aldığımız forveti satıp ortasaha alacağız.
Büyük ihtimal öyle düşünülüyor renktaş gerçi Diagne'yi de satarız para boşa gitmesin diye almışlardı ama ağustos ortasına geldik adam hala takımda![]()