Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abdürrahim'in fotoğrafı Falcoa konusunda sıkıntı olmadığını gösteriyor. Monaco tarafı netleşse şimdiye kadar bir gelişme olurdu.

Tahmin:

Monaco, artik forvetine aldi ve ikinci forvet haberleri cikti. Bugun Falcao, Monaco kulubuyle butun iliskilerine kesip yarin ozel ucakla Istanbula gelecek.

Falcao ve Nzonzi gelir diye düşünüyorum artık ama Nzonzi konusunda ciddi tereddütlerim var ya..
Yani daha atlet bir oyuncu bulunamaz mıydı acaba..

Jardim çift forvet oynamaz. Hızı iyi bi teknik forvet ve hızlı kanatlarla oynamayı tercih eden bir teknik direktör. O yüzden Ben Yedderi ve Onyekuruyu aldılar

Burada o kadar kişiyiz yok mu kimsenin bi tanıdığı kulüpten, kaptan oradan buradan ya. Haber kırıntısına muhtaç halde millet :D

Ofansif oynuyor. Merkezle forvet arasındaki bağlantıyı iyi sağlar. Ama sen dersen şu rakibi marke et peşinden ayrılma onu yapamaz işte. Biz 3 maçta defansif oynattık göze battı o yüzden. Nzonzi veya o ayarda bi 6 numara gelirse Seri gerçek yerine geçicek
Ben izledigim kadariyla dikine defansi ortadan acacak biri gibi gormedim..Yani 8 numara benim icin adam eksilten, ceza sahasina inip sut atan skor yapan bir profil..Seri de bunlari gorebilirsek iyi olur diyelim o zaman..Duragan sadece pas atan adamlari begenmiyorum Pirlo degilse eger

Hatayspor bile transfer yapıyor!

Falcao ve Nzonzi gelir diye düşünüyorum artık ama Nzonzi konusunda ciddi tereddütlerim var ya..
Yani daha atlet bir oyuncu bulunamaz mıydı acaba..

Geçtiğimiz sezondaki oyun tarzından biraz çıkacağız gibi duruyor renkdaş. Hem onyekuru gibi hızlı bir kanadımız yok hem de takımın boy ortalaması eskisine oranla daha kısa ( Yedekler dahil). Muhtemelen kontra ataklar yerine takım halinde hücum yapıp, dengeli olarak geri çekilen bir ekibimiz olacak. Böyle bir oyun planı için Nzonzi mantıklı bence.

5409.jpg

Ben izledigim kadariyla dikine defansi ortadan acacak biri gibi gormedim..Yani 8 numara benim icin adam eksilten, ceza sahasina inip sut atan skor yapan bir profil..Seri de bunlari gorebilirsek iyi olur diyelim o zaman..Duragan sadece pas atan adamlari begenmiyorum Pirlo degilse eger

Sen orta sahanın merkezinde Bruma gibi yardıran bi adam bekleme. Onuda yapar aslında ama ilk öncelikli oyun tercihi bu değil. Seri pas trafiğini ayarlar,Akhisar maçında Belhandaya yaptığı asist gibi orda tehlikeli noktalar yaratır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt