Ahmet Selim Türk
Yeni Üye
- 23 Haziran 2009
- 98
- 102
- 1.303
Abdürrahim'in fotoğrafı Falcoa konusunda sıkıntı olmadığını gösteriyor. Monaco tarafı netleşse şimdiye kadar bir gelişme olurdu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adamların kanatlarıÇift forvet mevzusunu kim çıkardı? Onyekuru alındı kanada, o tarz bir kanatla çift forvet oynamazlar.
Açıklama kısmi sahteyim diye bağırıyorEkli dosyayı görüntüle 55786
Sahtedir sahte
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bumu gelecek?
adam gayet mutlu, antrenmanlarina armasiyla devam ediyor, bana hic ayrilacak izlemini vermedi. ben yedderide aldilar yanina falcaou tutarlar bitti gitti adamlarin hücum hatti.
+ Correia'yi da istiyorlar.Adamların kanatları
Onyekuru
Keita Balde
Gelson Martins
Çift forvet oynamaları dediğin gibi çok saçma olur
Ben izledigim kadariyla dikine defansi ortadan acacak biri gibi gormedim..Yani 8 numara benim icin adam eksilten, ceza sahasina inip sut atan skor yapan bir profil..Seri de bunlari gorebilirsek iyi olur diyelim o zaman..Duragan sadece pas atan adamlari begenmiyorum Pirlo degilse egerOfansif oynuyor. Merkezle forvet arasındaki bağlantıyı iyi sağlar. Ama sen dersen şu rakibi marke et peşinden ayrılma onu yapamaz işte. Biz 3 maçta defansif oynattık göze battı o yüzden. Nzonzi veya o ayarda bi 6 numara gelirse Seri gerçek yerine geçicek
Öyle deme ceza yersin, o herşeyi bilirSheref aydın like topladı gitti 1 dediği çıkmadı yav![]()
Falcao ve Nzonzi gelir diye düşünüyorum artık ama Nzonzi konusunda ciddi tereddütlerim var ya..
Yani daha atlet bir oyuncu bulunamaz mıydı acaba..
öylede demekki kesinlesmis hic birsey yok ortada, aksi halde zaten ayrilma hazirliklarina baslamis olurdu,.Ne yapsın galatasaray forması mi giysin? Diagne mi bu?
Ben izledigim kadariyla dikine defansi ortadan acacak biri gibi gormedim..Yani 8 numara benim icin adam eksilten, ceza sahasina inip sut atan skor yapan bir profil..Seri de bunlari gorebilirsek iyi olur diyelim o zaman..Duragan sadece pas atan adamlari begenmiyorum Pirlo degilse eger