Sertan Doğan
10 Numara!
- 6 Ocak 2010
- 10.349
- 3.678
- 1.778
Nzonzi'ye Monchi sulanmazsa ben de şerefsiz evladıyım
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Su denkleme baksana: Monchi, Roma'ya Nzonzi'yi aliyor. Monchi, Sevilla'ya gidiyor, bizim ön libero Fernando'yu aliyor. Sonra biz gidiyoruz Monchi'nin Roma'ya kazandirdigi Nzonzi'yi aliyoruz.Monchi'nin kovulma sebeplerinden biri Nzonzi.
Ben gerçek şeref aydın olduğunu bilmiyordum![]()
steven n'zonzi
geçen yaz rusya’da düzenlenen dünya kupasında finalde forma giyerek kupayı kaldırmış fransız ön libero. bugün ise galatasaray’a transfer oldu. kendisi cimbom’un yeni ön liberosudur.eksisozluk.com
Albayrak'ın Monaco'ya Falcao ile görüşmeye gideceğini de herkesten önce söylediŞeref'in daha önce Ekşi'de "Aboubakar geldi yediği de Vedat Muriqi" dediği postları var.
Çok inanmayın bence üzülürsünüz. Bu sene Emre Mor'un geliş saatini bir gün önceden açıklamak dışında bir şey bilemedi.
Amirim, hayal onlar. Biz biramızı içelim.Aspor Nzonzi için evraklar kulübe ulaştı imzalar atılacak diyor.
Bugün acaba hangisi aciklanacak: Nzonzi mi Falcao mu?
Bence ikisi ayni gün aciklanmaz.
Albayrak'ın Monaco'ya Falcao ile görüşmeye gideceğini herkesten önce söyledi
Derin GsSu denkleme baksana: Monchi, Roma'ya Nzonzi'yi aliyor. Monchi, Sevilla'ya gidiyor, bizim ön libero Fernando'yu aliyor. Sonra biz gidiyoruz Monchi'nin Roma'ya kazandirdigi Nzonzi'yi aliyoruz.
Falcao-Rony Lopes-Ben Yedder-Monaco-Sevilla... Transferlerin bu üc kulüp arasinda gecmesi tesadüf mü.
Kimse açiklanmaz bugün
Bugün acaba hangisi aciklanacak: Nzonzi mi Falcao mu?
Bence ikisi ayni gün aciklanmaz.