Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamlar 20 küsür milyona transfer ettiği adamı neden elden çıkarmaya çalışıyor kimse düşünmüyor.Bize dinamik topçu lazım takım yürüyor sahada dikine oynayan bi tane orta saha lazım bunu göremiyor mu kimse.Seri güzel pas dağıtıyor hep ileriyi düşünüyor eyvallah ama dribling yok adamda.

adamlar 20 milyona transfer ettiği SERİ yide elden çıkarmak istiyorlar
monaco da Falcou yu elden çıkarmak istiyor

bunları yönetim nasıl görmüyor

vizyonu olmayan yönetim böyle transferler yapar NZONZİ kim SERİ kim FALCAO kim

alacaksın DENİZ TÜRÜÇÜ
alacaksın VEDAT MURİCİ yi

vizyon sahini yönetimler bunları yapar

ŞAKAMISINIZ ARKADAŞ SİZ

Nzonzi transferi olduysa eğer, şu defans hattimiz özellikle beklerimiz diğer bölgelerdeki kalitede olsaydi inanilmaz ıslere imza atabilirdik.

Yinede takım savunmasında sıkintı yaşamaz isek savunma dörtlümüzde üstüne düseni yaparsa ben çok umutluyum avrupada.
Merak etme cl maclarinda it gibi kosup savunma yapar tum oyuncular piyasa yapmaya calisilar asil olay turkiye ligi bu maclarda yatisa gecmesinler

Seten'in yazmasi daha ciddi bi durum. Sonuçta Albayrak otel odasından oyuncuyla fotoğrafı basına sızdırıp eli boş gelen bi adam
Niye abarttiniz bu falcao ile albayrakin birlikte gelmesi olayını?albayrak gidip kesin anlasma saglamistir falcao ile.belki sadece bunun için gitti?falcao ile gelecek diyen de olmadı pek.kendi kendinize yazıyonuz. falcao tek basina gelemiyo mu? Onu da anlamadim

transferden daha cok onemli olan sey oyun felsefesi.oyun felsefesi degismeli.dikine oynamayi ogrenmemiz lazim artik.

Yeter mi lan aliyimmi daha

EBO9Zj9WkAE4p8F.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt