Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
XcTeGs.jpg
Bionik Robot Adam HA

convert.webp

Yav git saçma saçma konuşmayın. Hey Allah’ım, adam 11/12 ve 12/13’te yaptığı transferlerle ligi süpürdü, avrupayı bile süpürdü. Deli misiniz divane misiniz? Gelmiş hala endoğan, hajrovic falan vurmaya çalışıyorsunuz.

Her yönetimin saçma saçma transferleri oluyor, oturup onları mı sayalım?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sen önce terbiyeli nasıl konuşulur bir öğren, seninle ayni fikirde olmak zorunda degil insanlar. Kimseyi vurmaya çalıştığımız yok ama sıkıya gelince kacan insanlardan hoşlanmıyorum zorla mi ? Faruk surenle de Uefa kupası aldik onu da elestirmeyin o zaman efendi efendi elestiri yapamiyorsan da alıntı yapma kendi muhteşem fikirlerinle yasa,bu benim fikrim sana da deli misin demiyorum saygi duyuyorum

Son düzenleme:
Birebir de merkezde geçemezsin. Ve Fernandonun bile rahatlattığını hesaba katarsan, bu azman tek başına bile kapatır. En büyük zaafiyetimiz, Luyi ve Marcaonun pas kanalı bulamamasıydı. Çünkü Fernandonun statik bir oyun tarzı vardı, son zamanlarda topsuz alan koşusunda berbattı. Bu konuda Nzonzi çok iyi. Defansif yönü de ligin en iyisi olur.
Cok guzel insallah bu sefer gsc hakli cikar :D

Gelmeyecek bu Falcao falan ya. Yine aynı Alan muhabbeti gibi olacak Falcaoya teşekkür edip transfer sezonunu kapatıcaz. Dünya kadar malzeme verdik yine millete

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya falcao geldi bence çünkü senin yardımcı hocan takibe alıyor , foto çekiliyor , cimbombom yazılıyor vs vs . Sadece parayi azaltma ya da Diagne satışı bekleniyor herkesin bildiği gibi bence . Ndozi de 2. Yıl kiralama için konusuluyor yazmış di marzio işte o iş canımı sıktı . Umarım 2 yıl kiralariz ama kesin değil herhalde 2. yıl

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dünya kupası finalinde Kantenin yerine girdi oyuna ve çok başarılı oldu.

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Gurrpegi de saldı zehri..di marzio -diğer italyan -ali naci-seten-gurrpegi -ligue 1 resmi hesabı hepsi ok dediyse buradan dönmez bu iş hayırlı uğurlu olsun

2019-2020 sezonu yaz transfer dönemi

• 684
    jean michael seri'den sonra nzonzi'yi de çok iyi rakamlara transfer ettik.
    fb'liler gördüklerinde bu paralara biz niye almadık diyecekler:)
    14 Ağustos 2019 13:40 · gurrpe

Ya falcao geldi bence çünkü senin yardımcı hocan takibe alıyor , foto çekiliyor , cimbombom yazılıyor vs vs . Sadece parayi azaltma ya da Diagne satışı bekleniyor herkesin bildiği gibi bence . Ndozi de 2. Yıl kiralama için konusuluyor yazmış di marzio işte o iş canımı sıktı . Umarım 2 yıl kiralariz ama kesin değil herhalde 2. yıl

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen Abdurrahim o fotoğraf takip işlerinden sonra bırakmaz alır ama eğer alamazsa yüz yıllık malzeme verdik millete çok kötü olur

hahahahaha antudan pembe panjurlu ev hayali tadında yorum 😁 orta sahamız leşmiş 😅😅😅

''Degerli renktaslarim bosverin. Adamlar medya gucunu kullanip algi yaratmakta ustalar. Cincon fio dan 4 yemis. Medya "TATSIZ MAC" diyor. Falcao ile abdul resimleri pompalaniyor...
Orta sahalari les... Bu sene gruplarda hayat takimina donerler...
Bosverin. Yonetimin gevsekligi ersun hoca nin yetersizligi iyisiyle kotusuyle sezona girdik artik. Şampiyonluk icin sinerji yaratmaya bakalim... ''

alt yapıdan çözemiyoruz mu sergi.

noldu altın jenerasyon
bekler için rahatız.suleyman lus,berk akdemirden ötürü.berk u19da sagbekte oynar kiralanmazsa.anil batin aydın var solbek daha.sagbeke yusuf erdem gümüş var.yusuf için mariano ve linnesi harcarim tek seferde.buyuk yetenek çünkü.murat şenel var.
Onliberoyu cozeriz de abdulsamed yeni iyilesti. Bartug 16 oldu yeni.kiralanmazsa mikail veya guney gencel olur.Atalay ve mustafa kapı 8 numara çünkü. Onliberoya aday arıyorum ben.ali yavuzu kiraladik.yeni dönemde forvette erencani,deniz palayi ve firat gulluyu besleriz.halil kaya var.su an aklıma da gelmedi başka daha vardir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt