Onur Atar
10 Numara!
- 9 Aralık 2013
- 12.904
- 6.683
- 1.243
Bay ego kim?yönetim muhteşem kadro kurdu
bakalım bay ego ne yapacak
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bay ego kim?yönetim muhteşem kadro kurdu
bakalım bay ego ne yapacak
Ali Koç
GalaScored
@GalaScored
·
5d
SCORED | Takımımıza transferi konuşulan Steven Nzonzi, geçtiğimiz sezon Serie A'da en az 25 maç oynamış orta saha oyuncuları arasında en fazla hava topu kazanan (103) 2. oyuncuydu.
Nezakete gerek yok, duvardan duvara vurmuş.
Ben de öyle düsünmüstümAli Koç
Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk
Sen önce terbiyeli nasıl konuşulur bir öğren, seninle ayni fikirde olmak zorunda degil insanlar. Kimseyi vurmaya çalıştığımız yok ama sıkıya gelince kacan insanlardan hoşlanmıyorum zorla mi ? Faruk surenle de Uefa kupası aldik onu da elestirmeyin o zaman efendi efendi elestiri yapamiyorsan da alıntı yapma kendi muhteşem fikirlerinle yasa,bu benim fikrim sana da deli misin demiyorum saygi duyuyorumYav git saçma saçma konuşmayın. Hey Allah’ım, adam 11/12 ve 12/13’te yaptığı transferlerle ligi süpürdü, avrupayı bile süpürdü. Deli misiniz divane misiniz? Gelmiş hala endoğan, hajrovic falan vurmaya çalışıyorsunuz.
Her yönetimin saçma saçma transferleri oluyor, oturup onları mı sayalım?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Cok guzel insallah bu sefer gsc hakli cikarBirebir de merkezde geçemezsin. Ve Fernandonun bile rahatlattığını hesaba katarsan, bu azman tek başına bile kapatır. En büyük zaafiyetimiz, Luyi ve Marcaonun pas kanalı bulamamasıydı. Çünkü Fernandonun statik bir oyun tarzı vardı, son zamanlarda topsuz alan koşusunda berbattı. Bu konuda Nzonzi çok iyi. Defansif yönü de ligin en iyisi olur.
Aynen Abdurrahim o fotoğraf takip işlerinden sonra bırakmaz alır ama eğer alamazsa yüz yıllık malzeme verdik millete çok kötü olurYa falcao geldi bence çünkü senin yardımcı hocan takibe alıyor , foto çekiliyor , cimbombom yazılıyor vs vs . Sadece parayi azaltma ya da Diagne satışı bekleniyor herkesin bildiği gibi bence . Ndozi de 2. Yıl kiralama için konusuluyor yazmış di marzio işte o iş canımı sıktı . Umarım 2 yıl kiralariz ama kesin değil herhalde 2. yıl
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bekler için rahatız.suleyman lus,berk akdemirden ötürü.berk u19da sagbekte oynar kiralanmazsa.anil batin aydın var solbek daha.sagbeke yusuf erdem gümüş var.yusuf için mariano ve linnesi harcarim tek seferde.buyuk yetenek çünkü.murat şenel var.alt yapıdan çözemiyoruz mu sergi.
noldu altın jenerasyon