Zafer Demir
Parçalı Üye
- 30 Mayıs 2011
- 2.598
- 1.123
- 1.413
transfer sezonu bitse de forum rahatlasa az
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gördügüm en iyi Fotoshop olabilir yanliz
Son adım fenerden parlayan oyuncuları almak. Mesela atıyorum elif kekosu parlayacak 15 verip ellerinden alacagiz. En geç beş seneye bunlar da olur hayirlisiyla.Son 1 adım kaldı Bayern olmak için topçuları ayartacaz ucuza kapatacaz tabii o seviyede topçu az züper ligde ama olsun sırf rakipler güç kaybetsin diye alıp yedekte çürütürüz en kötü.
Kanka son dönemdeki cenabetliğini hesaba katarsak tedirgin oldum bu mesajdan sonra.Nzonzi ve falcao transferiylen hep söylediğimiz Turkiyenin Bayerni olma surecine girmis oluruz. Rakiplerin psikolojisi mahvolmus durumda, daha sezon başlamadan rekabet edemeyeceklerini kabul etmis durumdalar.
Ali Koç başkan fb şampiyon diyorlardı noldu ya fotonuz gittibunların yangıncıları bile oldukca vizyonsuz kültürsüz ve düşük
Ne hayatlar yasiyorlar falcao olmazsa cavani ha bizim gariban kuslar da nzonzi olmadı mahmutu alalım diyorlar.Hayat hic adil degilFalcao'nun yerine ben yedder alındı diyor. Ayrıca inter miami Falcao ile ilgilenmiş falcao şuan Amerika'da oynamayı düşünmüyormuş. Falcao'nun yerine cavani'ye odaklanmışlar.
Tudorlu zamanda adam yiyordu
Geçen sene 2.yarı bir halt oynamadı da bence haksızlık ediliyor gerçi seninki nefretten kaynaklı onu biliyom![]()
Yes,yes,yes yuzlerce kez yes
Transferler açıklanırsa o pozitif havayla kesin alırızDenizli macini alacak miyiz
2019 beni mahvetti kanka, ölmeden bitirebilsem su 2019u rahatlayacam.Kanka son dönemdeki cenabetliğini hesaba katarsak tedirgin oldum bu mesajdan sonra.
Aşmayız Mitro ve Diagne giderse. Diğer transferlere bağlı olur gerçi.
salavat startı gibi birşey bence bu
Denizli macini alacak miyiz