Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gördügüm en iyi Fotoshop olabilir yanliz

Orijinalinden çok da farklı değil çünkü :)

66446420_699157597194228_4580646426193440921_n.jpg

Son 1 adım kaldı Bayern olmak için topçuları ayartacaz ucuza kapatacaz tabii o seviyede topçu az züper ligde ama olsun sırf rakipler güç kaybetsin diye alıp yedekte çürütürüz en kötü.
Son adım fenerden parlayan oyuncuları almak. Mesela atıyorum elif kekosu parlayacak 15 verip ellerinden alacagiz. En geç beş seneye bunlar da olur hayirlisiyla.

Nzonzi ve falcao transferiylen hep söylediğimiz Turkiyenin Bayerni olma surecine girmis oluruz. Rakiplerin psikolojisi mahvolmus durumda, daha sezon başlamadan rekabet edemeyeceklerini kabul etmis durumdalar.
Kanka son dönemdeki cenabetliğini hesaba katarsak tedirgin oldum bu mesajdan sonra.

Defalarca 15-16 Ağustostan önce transfer olmaz diye boşa demedim. Benden de bir ince duyumcu olurmuş : )

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bizim 33'lük yedek donk 2 milyon alıyor ama romanın as oyuncusu nzonzi 3.2 alıyor.Sonra niye türkiyeyi çok seviyorlar :D

Falcao'nun yerine ben yedder alındı diyor. Ayrıca inter miami Falcao ile ilgilenmiş falcao şuan Amerika'da oynamayı düşünmüyormuş. Falcao'nun yerine cavani'ye odaklanmışlar.
Ne hayatlar yasiyorlar falcao olmazsa cavani ha bizim gariban kuslar da nzonzi olmadı mahmutu alalım diyorlar.Hayat hic adil degil

Tudorlu zamanda adam yiyordu

Geçen sene 2.yarı bir halt oynamadı da bence haksızlık ediliyor gerçi seninki nefretten kaynaklı onu biliyom :D

Ben topa bomba muamelesi yapan kazma istemiyorum bu takimda sadece.

Ne bizim verdigimiz 7,5 Milyon € yu eder ne de Stoke'un verdigi 16 yi. Tarihimizde ilk defa baska bir takima böyle büyük bir kazik attik, hala inanamiyorum.

Aşmayız Mitro ve Diagne giderse. Diğer transferlere bağlı olur gerçi.

Negatiflik yaymak istemem ama ikisi de gitmez bence :/

Mitro transfer özellikle çok zor.Hatırladığım kadarıyla Marsilya maaşını bir bölümünü ödüyordu bize + bizde aldığı parayı diğer kulüplerden alması çok zor.Zararı göze alıp yollarsa olur anca

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt