Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Joao bizim ligde hagi etkisi yapar
Sporting zamanlarini hatirlayin

Transfer sezonu baslarken bu sene hagi etkisi yapacak bir transfer bekliyorum demistim

Joaomu olacak ne

Hoca belhandayi sola kaydirabilir
Fenada olmaz
Ozellikle cl maclarinda

Iyi mi o kadar?
En son 2 yil once Inter'e geldikten sonra videolarina baktim ama hatirlamiyorum. Buyuk ihtimal hala ayni videolari vardir :)

Sporting zamani wonderkiddi bu cocuk

Interde tutunamamis olabilir

Alexde parmada tutunamadi sonrasi malum

Teknik klaslik kalicidir

Artık falcao işi kabak tadı verdi ben bu saatten sonra geleceğine inanmıyorum burdaki pozitifliği de anlamıyorum hazır değiliz o gelecek bu gelecek derken fernandao ve onyekuru gibi skora doğrudan katkı veren 11 oyuncularından ikisini kaybettik yedek kulubesine transfer yaptık benim için 10 üzerinden 2 lik bir transfer dönemi

Bence cumartesiden once kap bildirimi gelmez bizden.

Malum Cuma maç var. Takimin konsantrasyonu bozulmaması icin beklerler.

Malum 2 tane yollamak istedigimiz golcü var !

Arkadaşlar ne Joao Mario'su hadi Banega okey hadi deli meli ama Ben Arfa'da okey ama Belhanda şu an en idealimiz. Topla kateden, çalım atan ve takımı atağa hızlı çıkartan bir oyuncudan bahsediyoruz. Geçen sene Diagne'ye verdiği pasları Diagne değerlendirse 2. yarı gösterdiği performansı istatistik olarakta çok yukarda bitirecekti.

Artık falcao işi kabak tadı verdi ben bu saatten sonra geleceğine inanmıyorum burdaki pozitifliği de anlamıyorum hazır değiliz o gelecek bu gelecek derken fernandao ve onyekuru gibi skora doğrudan katkı veren 11 oyuncularından ikisini kaybettik yedek kulubesine transfer yaptık benim için 10 üzerinden 2 lik bir transfer dönemi
Çok belli ediyosun kanka

Arkadaşlar ne Joao Mario'su hadi Banega okey hadi deli meli ama Ben Arfa'da okey ama Belhanda şu an en idealimiz. Topla kateden, çalım atan ve takımı atağa hızlı çıkartan bir oyuncudan bahsediyoruz. Geçen sene Diagne'ye verdiği pasları Diagne değerlendirse 2. yarı gösterdiği performansı istatistik olarakta çok yukarda bitirecekti.

Joao 10 belhanda solda mis gibi olur feghouli sagda arkalarinda seri ve nzonzi
Onlerinde falcao

Buna ne diyorsun

Cok degisik bi

Kafalara bak arkadaş ya. Ayık kafayla üye girişi yapılamıyor sanırım antu'ya.

1565789805633.webp

:D :D Yok 10 üzerinden -2 hatta. Hangi kuş türündensin acaba ?

................. Nzonzi
.......... Seri
Feghouli......... Joao...... Belhanda
..................... Falcao

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt