Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PSG Zenit Bayern Munchen Lyon gibi son yıllarda karşılaşmadığımız takımlar çıkar inş Şampiyonlar Liginde.

Bak bu yanlış işte, yok yere bu kadar gaza gelmenin alemi yok. Toplama kadroyla iş yapmanın kolay olmadığını şimdiye kadar 1500 kere gördük. Her sene de görmeye devam ediyoruz (Koca M. City yatırımın ardından neredeyse 10 sene sonra ciddi bir takım haline gelebildi oradan hesap et).

Falcao+Nzonzi+Ribery bile gelse bizim herhangi bir gruptan çıkma şansımız en fazla %50.
Gaza gelmek degil de daha cok beklenti/iddia. Sonucta hoca da bu oyunculari CL de iddiali bir kadro kurmak icin aldiriyor.

Aksi takdirde Vedat Muriqi'yi ve Deniz Türüc'ü biz alirdik diye inaniyorum.

Tabi ki mac mac bakmak lazim ama bu sezon güclü rakiplerin gelmesini de istiyorum. Hem daha heyecanli hem de oyuncular ve taraftarlar rehavete kapilmiyorlar.

Falcao'yu bilemem ama Nzonziyi De Marke Sports, Di Marzio, League 1 Sports gibi en güvenilir yabancı basın kaynakları art arda verdi. Zaten seri gibi birden gündeme geldi, kesin diyebiliriz onun gelişine.

Hobi olarak mı yangın yapıyorsunuz anlamıyorum ki.

Falcaoyu da zibilyon tane yabancı medya duyurdu. O zaman ben dahil göbek attık sevinçten. Ama sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş. bende öyle yapıyorum

bu beklenti haksız olur

ama en azından dirençli ve planlı bir oyun görmek şart

Bazı arkadaşlar kızıyor Türkiye bizi kesmez artık Avrupa'da başarı gelsin diye ama gerçekçi olmak gerek. Bizim hedefimiz çok net Türkiye'deki pasta payını başkasına kaptırmamaktır. Birkaç sene daha şampiyon olmaya devam edersek artık ciddi anlamda rakipsiz hale gelebiliriz. Şu an bile darmadağın durumdalar, Fener'e Beşiktaş'a asla o payı bırakmamalıyız, çok ciddi bir para var ortada.

Lig + AL'de üst turlar (çeyrek final vs) bizim için şu anda en gerçekçi hedef olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt