Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bazı arkadaşlar kızıyor Türkiye bizi kesmez artık Avrupa'da başarı gelsin diye ama gerçekçi olmak gerek. Bizim hedefimiz çok net Türkiye'deki pasta payını başkasına kaptırmamaktır. Birkaç sene daha şampiyon olmaya devam edersek artık ciddi anlamda rakipsiz hale gelebiliriz. Şu an bile darmadağın durumdalar, Fener'e Beşiktaş'a asla o payı bırakmamalıyız, çok ciddi bir para var ortada.

Lig + AL'de üst turlar (çeyrek final vs) bizim için şu anda en gerçekçi hedef olur.

uefada beklentim olur açıkçası ama dediğim gibi benim görmek istediğim oyın

oyun güçlü ve iyi olursa zaten zaman içinde orada da skor gelir

Bonza

CL de başarı büyük isimlerden değil takım oyununu şablonunu oturtmaktan ve birlikte oynama alışkanlığından geçiyor malesef. Malesef diyorum çünkü kiralık oyuncularla bu durum hep sil baştan oluyor
Aynen katiliyorum. Lakin bu malzemeden güzel bir ekip kurulabilecegine ve hocanin bunu basarabilecegine inaniyorum.

Avrupada önemli olan iyi top oynamak ve özgüvenin yerine gelmesi. Fiorentina maçında rezil olduk skor önemli değil sahada ne yaptığını bilen derli toplu bir takım yoktu. Sıkıntı burda.

Bir de hep aynı takımlar çıkıp duruyor sıkıldım city psg zenit lyon münih ajax vs gelsin bu defa.

Abi orta saha ve hücum hattı %80 oranında değişti. Bekleri de şimdi değiştirirsek takım içi uyum süreci uzamaz mı? Bence bu yıl bu beklerle götürülse zaten Cl'de gruptan elensek bile 30-40 milyon arası para geliyor. Ligde şampiyonluk gelirse seneye bekler değişir mecburen zaten ertesi sene de Cl için çalışılır

Kewel in stoper oynamak zorunda kaldığı Hamburg macini standda izlemistim km lerce yol teperek.o travmayı hala atlatamadim.ikili stoperimizin yedeği yok sakatlığı var cezalısı var yok donk yok Ömer Bayram uykularima giriyor.dediginde haklısın ,6 ya ve falcaoya bende fitim ama maliyeti düşük bir pozisyon bilgisi olan stoperide gözüm ariyor

Eğer falcao maçtan sonra gelecekse kap gelir ne var bunda marcao da da aynısı olmuştu kapa bildirdik son maçını oynadı gedi

Maçta sakatlanma riski olduğu için imzalanmaz, imzalanmadan da kap geleceğini sanmam.
Eskiden görüşme başlayınca kap yapıyordu bizimkiler ama gerçekleşmeyince sıkıntı oluyordu

ok.gif
Ortega1987 - 14.08.2019 16:27

bos.gif

Sirf 6sye gitmesin diye zonziye uzulmeye gerek yok. O bolgede ihtiyac dahi yok. Sen kjaer kolarov ve bir tanede dar alanda iyi isler yapan bir forvet al kimsenin lafi olmaz.

Tolga+E.B+Ozan+Tolgay<NZonzi'nin sağ baldırı

Kewel in stoper oynamak zorunda kaldığı Hamburg macini standda izlemistim km lerce yol teperek.o travmayı hala atlatamadim.ikili stoperimizin yedeği yok sakatlığı var cezalısı var yok donk yok Ömer Bayram uykularima giriyor.dediginde haklısın ,6 ya ve falcaoya bende fitim ama maliyeti düşük bir pozisyon bilgisi olan stoperide gözüm ariyor
Bi de bunun için Diagne ve Mitro'nun yanı sıra birinin daha gitmesi gerekiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt