Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.412
- 23.651
- 2.698
Bu arada çarşamba günü kap geleceği duyumları doğru çıktı ama isim farklı oldu 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hoca hazirlik maçlarında stoperler arasına koyuyodu ya ben nefret ediyordum bu durumdan ondan dedimNasıl? Ne stoperinden bahsediyorsun?
sessizce alta bakın

Ertem Nzonzi geliyor haberini giremeden getirdik adamı ohhhhhh...

En fazla 3'ün 1'ini alırlar bu 3 oyuncudanöyle deme onlar gelirse ligi dümdüz ederlermişöyle diyenler var
![]()
Ne alaka transfer bitmis ki aciklama gelmisVolkan Kılıç müthiş habercilik yapmış ama biraz önce. 3 güne transfer bitermiş (kap açıklamasını bildiği halde ) 1 milyon verecekmişiz ve kiralama 1 yılmış . Peki canım
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
keşke şu fotoğraf işi hiç olmasaydı boşuna işleri karıştırdı
Nzonzi çok yüksek ikili mücadele kazanma yüzdesiyle oynayan bi oyuncu.sen okan buruk benzeri karınca gibi topçudan bahsediyorsun herhaldenzonzi öyle bir adam değil işte evet kendisiyle ikili mcüadelede rakip zorlanır da nzonzi fiziğiyle rakipleri yıkıp geçen bir adam değil
benim demek istediğim farklıydı
okan emre suat mesela adama pirana gibi saldırıyorlardı
şimdi bu takımda öyle bir oyuncu yok
ama başka bir oyun tarzı ile aşılabilir tabi
alan parselleme, pas yolu kapatma gibi
Adam tek başına fenerden daha çok cl maçına çıkmışŞimdi grafiği bulamadım ama Nzonzi SeriA'da en az çalım yiyen orta saha oyuncusuydu.
Yavaş ve sakin gözüküyor olabilir ama hem hırslı hem de kendi bölgesini çok iyi kapatan parselleyen bir oyuncu.
Pozisyon bilgisi çok üst düzey. Tecrübesi ve kalitesi tartışılmaz.
EPL: 195 maç
LaLiga: 90 maç
SeriA: 30 maç
CL: 29 maç
![]()